VIDEO ⟩ Gabby Petito mõrvar ilmus välja? Tapetud blogija kihlatut võidi näha külateel ratta seljas

Elu24
Copy
Florida mees usub, et tema videosalvestisel on USA blogija Gabby Petito kihlatu, kes on noore naise mõrva peamine huviisik.
Florida mees usub, et tema videosalvestisel on USA blogija Gabby Petito kihlatu, kes on noore naise mõrva peamine huviisik. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost/ Juhani Särglepp

Augusti lõpus jäi kadunuks 22-aastane Ameerika blogija Gabby Petito, kelle surnukeha leiti veidi hiljem. Koroner teatas nädal tagasi, et noor naine suri kägistamise tagajärjel. Gabby mõrva peamine huvialune on tema kihlatu Brian Laundrie, kes on juba üle kuu aja kadunud. Nüüd arvab ühes Florida külas elav mees, et märkas Brianit oma videosalvestisel.

Paljud, kes on juhtunuga kursis, peavad Gabby mõrva peamiseks kahtlusaluseks Brianit (alumisel pildil). Tema oli ka viimane teadaolev inimene, keda koos blogijaga nähti. Brianit ei ole ametlikult nimetatud mõrvas kahtlustatavaks, kuid ta on peamine huvialune isik.

Briani asukoht on praegu teadmata, kuid TMZ kätte sattunud videosalvestise omaniku arvates märkas ta meest külas, mis on mehe kodulinnast kolme tunni kaugusel. Esialgu otsiti Brianit aga Myakkahatchee Creeki looduskaitsealalt, mis asub tema kodulinnast kõigest umbes 15 minuti kaugusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles