MAHLAKAS KLÕPS ⟩ USA räppar näitas aastapäeva puhul omapärast oskust

Elu24
Copy
USA räppar Megan Thee Stallion.
USA räppar Megan Thee Stallion. Foto: Rob Grabowski/Scanpix

USA räppar Megan Thee Stallion tähistas esmaspäeval kallimaga esimest aastapäeva. Sel puhul jagas räppar sotsiaalmeedias mitmeid pilte, millest ühega näitas ta enda omapärast oskust.

26-aastane USA räppar Megan Thee Stallion (kodanikunimega Megan Jvon Ruth Pete) sai tuntuks paar aastat tagasi looga «Hot Girl Summer», millel on Youtube'is üle 111 miljoni vaatamise. Möödunud aasta suvel pälvis Megan veelgi tähelepanu, kui tuli välja koostöös Cardi B'ga valminud hittlugu «WAP». 

18. oktoobril tähistas Megan esimest aastapäeva räppar Pardi Fontaine'iga. Tähtsa päeva puhul tegi räppar oma Instagrami kümnest pildist koosneva postituse. Esimene pilt haarab aga kohe tähelepanu, sest Megan demonstreerib väga omapärast oskust.

Nimelt seisab Megan kaamera poole seljaga, näidates oma kumerusi ning oskust hoida klaasi tuharate vahel. Klaasist võtab kõrre abil lonksu ei keegi muu kui räppari kallim Pardi. 

Kõik kümme pilti ei olnud nii mahlakad kui see esimene, kuid paar tükki sattus postitusse veel. Lisaks neile jagas Megan postituses südamlikke fotosid enda ja Pardi ühistest hetkedest. Pildid kogusid vähem kui kümne tunniga üle kolme miljoni meeldimise ning see on üks populaarsemaid postitusi räppari Instagramis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles