BLOGI ⟩ «Armastuse maleva» Sander: Rauno jutt oli nii imal, et meil pidevalt silmad pöörlesid

Rasmus Rammo
, Elu24 uudistetoimetuse juht
Copy
«Armastuse maleva» staarid Mari-Liis Ladvik ja Sander Leppnurm.
«Armastuse maleva» staarid Mari-Liis Ladvik ja Sander Leppnurm. Foto: Raul Mee

Kas rulaga «Armastuse malevasse» sisse kihutanud Rauno ja sportliku Angela esimesest pilgust süttinud «jaanituli» jääbki põlema? Saatesse saabub uus osaline ja Sander loodab, et lõpuks ometi on saatus tema palvetele vastanud. Vaata «Armastuse maleva» uut osa koos saate staaridega!

Kanal 2 uues kirgi kütvas reality's «Armastuse malev» asub seltskond noori Viljandimaal vana Körtpärtli talumaja renoveerima ja armastust otsima. Tõsielueksperimendiga pannakse proovile Eesti kirjandusklassika kõige levinuim tsitaat «tee tööd ja näe vaeva, siis tuleb ka armastus».

Osalejatel tuleb 10 000 euro suuruse auhinnaraha võitmiseks leida kaaslane ja terve saatesarja jooksul edukalt täita ka talu renoveerimisega seotud ülesandeid. Kas raske töö lähendab noori ja lööb armastuse lõkkele või ajab hoopis omavahel tülli?

Tõsielusarja veab särtsakas saatejuht Brigitte Susanne Hunt. Elu24s kommenteerivad «Armastuse maleva» kolmandat osa saate staarid Mari-Liis Ladvik ja Sander Leppnurm.

Kanal 2 tõsielusarja «Armastuse malev» osalejad ja saatejuht Brigitte Susanne Hunt.
Kanal 2 tõsielusarja «Armastuse malev» osalejad ja saatejuht Brigitte Susanne Hunt. Foto: Raul Mee

«Armastuse malev» on Kanal 2 eetris esmaspäeviti algusega kell 22.00. Saadet saab vaadata ka Apollo TV platvormilt, kus iga osa on nähtav juba nädal aega enne tele-eetrit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles