VIDEO ⟩ Vastuvõtt Türi-Alliku moodi: Anne Veski sõidutati limusiiniga otse peolava ette

Copy
Anne Veski toodi Türi-Alliku peopaigas lavale limusiiniga.
Anne Veski toodi Türi-Alliku peopaigas lavale limusiiniga. Foto: Pilt videost

Möödunud reedel esines Järvamaal Türi-Alliku külas Anne Veski, kes võeti üritusel eriti uhkelt vastu! Veski sõidutati läbi publiku limusiiniga otse lava ette, ehkki popdiiva meenutab ise, et minevikus on teda värvikamaltki kontserdile juhatatud. Vaata videot!

65-aastane popdiiva andis reedel kontserdi Türi-Alliku uues peokohas Garaaž. «Selline tore kontsertklubi on, mis on juba selles mõttes eriline, et ta ongi tehtud vanast suurest nõukaaegsest garaažist,» kiidab Anne Veski, kes esinemispaigas eriti uhkelt vastu võeti. Veski sõnul näeb peokoht peale vaadates välja kui tavaline garaaž, aga sees on tänapäevane ööklubi. «Peremehed on näinud kurja vaeva, et Kesk-Eestisse teha selline tore ürituste läbiviimise koht,» sõnab popdiiva Elu24-le.

Garaaži esinema kutsutud Veski räägib, et mõte limusiiniga lavale sõita tuli peo peremehelt, kes olevat suur autofänn. Ka limusiin oli tal omal võtta! «Tehakse garaažiuksed lahti, rahvas hüüab jee ja staar sõidab sisse, loomulikult jättis see kustumatu mälestuse,» kirjeldab Veski reede õhtut Türi-Alliku peopaigas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles