VIDEO ⟩ Kiirustanud autojuht sõitis Kristiines üle elektritõukeratta (3)

Elu24
Copy
Jalakäija ja tõukerattur pääsesid napilt.
Jalakäija ja tõukerattur pääsesid napilt. Foto: Kuvatõmmis

Järsult ja ootamatult kiirendanud autojuht hirmutas jalakäijaid ning üks tõukerattur pääses õige napilt, tõendab sotsiaalmeedias jagatud video.

Suures liiklejate grupis Ez-Dunõ jagatud video näitab, et ülekäigurada võib olla ohtlik koht ka siis, kui ise midagi valesti ei tee. Kärsitu juhi ootamatu manööver Kristiine Circle K sissesõidu juures oleks peaaegu lõppenud jalakäijatesse rammimisega.

Postitaja Dmitri pardakaamerale jäi hetk, kus Endla tänavalt üritas rida autosid Kristiine parklasse suunduda. Samal ajal ületasid ülekäigul teed mitmed jalakäijad ja tõukeratturid.

Paraku sattus Peugeot' juht segadusse ning andis hoopis gaasi. Nii pidi üks jalakäija tema eest jooksujalu pagema. Samas ei jõudnud üks tõukerattur ootamatule olukorrale reageerida ja sõitis vastu autot. Nähtavasti sõitis auto osaliselt üle tema esiratta.

Mõne sõnul oleks tõukerattur pidanud ettevaatlikum olema, kuid paljude kinnitusel oli autojuhi temp ilmselgelt vale. «Tavaline koht, kus kõik peaksid ettevaatlikumad olema,» lisati kommentaariumis.

Пешеход то еле успел, а самокату повезло.

Posted by Dmitri Nain on Neljapäev, 14. Oktoober 2021
Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles