VAATA ⟩ Liis Lemsalu oma värskele loole valminud muusikavideost: võttepäev kestis lausa kella kolmeni öösel

Elu24
Copy
Liis Lemsalu
Liis Lemsalu Foto: Rauno Liivand

Lauljatar Liis Lemsalu on valmis saanud uue singliga, mis kannab nime «Magusvalus». Uuele loole valmis ka elutruu muusikavideo.

«Magusvalus» jutustab paljudele tuttavast olukorrast, ehk pikemas perspektiivis karile määratud suhtest, mis momendil tundub olevat mugav ja hea. Armastajad kipuvad tihti raske otsusega venitama, et see sõltuvust tekitav magus valu neid veel ei hülgaks.

«Videos soovisime kehastada neid erinevaid magusvalusaid emotsioone, mis ühes suhtes aset leida võivad. Võttepäev oli äärmiselt pikk ja kestis lausa kella kolmeni öösel, kuid tulemus on see-eest seda kindlasti väärt,» meenutab Liis Lemsalu ise.

Lugu sündis juunikuus spetsiaalselt Liisile korraldatud laulukirjutamise sessioonil Helsingis koos andeka Soome laulukirjutaja Tomi Saarioga. Kui loo sõnumi idee oli Liisile kohe selge, siis viimaste õigete sõnade leidmiseks läks mitu kuuma suvenädalat. «Sõnade kirjutamisel lähtusin oma tuttavate ja ka enda varasematest kogemustest, millest on mingil põhjusel raske lahti lasta,» räägib Liis.

Kõigile, keda loo sõnum kõnetas, on Liisil ka omapoolne soovitus: «meenutada oma magusvalusat minevikku, kuid sellest õppida ja lennata edasi kergema koormaga.»

Kuula ja vaata «Magusvalus» muusikavideo SIIN:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles