KARM VIDEO ⟩ Vihane rahvas võttis tippräpparit vastu vilekoori ja prügi pildumisega

Elu24
Copy
MGK suunas lendasid teele mõned üsna ohtliku objektid.
MGK suunas lendasid teele mõned üsna ohtliku objektid. Foto: Kuvatõmmis

Machine Gun Kelly sai kontserdil tunda rokirahva raevu vilede, purkide, pudelite ning kaigaste näol, kirjutab Louder Sound.

Hiljutisel Californias korraldatud Aftershocki festivalil tabas Machine Gun Kellyt šokk, kui rahvas ta õige vaenulikult vastu võttis. Osa publikust saatis poproki maadele tunginud räppari poole teele purke, pudeleid ja oksi. Samuti hõigati mees maha.

Megan Foxi poiss-sõbrana tuntud MGK oli taaskordsesse draamasse sattunud tänu sellele, et tema järsk stiilimuutus jäi silma nu-metali legendi Slipknotiga. Ninamehe Corey Taylori sõnul on see häiriv, et ühes žanris läbi kukkunud artistid teiste kapsamaale trügivad.

«Vähemalt ei ole ma kuradi laval veidrat maski kandev 50-aastane. Täitsa p****s,» lajatas MGK veidi hiljem kriitikale vastuseks. Kuigi kumbki osapool teise nime nimetanud pole, räägivad nad ilmselgelt üksteisest.

Tüliga on kaasa läinud ka fännid - sellest tuleb ka videol nähtav raevukas vastuvõtt Slipknoti kuulajate poolt. MGK jaoks pole aga tegemist esimese seesuguse draamaga: Mõne kuu eest tõukles ta ühe lavale trüginud fänniga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles