VIDEO ⟩ Õpivõimetud juhid? Ebatavaline teepiire lõhub igal aastal kümneid autosid

Elu24
Copy
Aastakümne jagu paigal olnud piire püüab siiani autosid.
Aastakümne jagu paigal olnud piire püüab siiani autosid. Foto: Kuvatõmmis

Briti mehe koduukse ees käib tõeline liiklusspektaakel. Tema eksklusiivsed videod on juba sadu fänne kogunud, kirjutab Car Throttle.

Londoni äärelinnas Watfordis on teepiire, mis lõhub iga mõne nädala järel järgmise tähelepanematu juhi sõiduki. Selle kõrval majas elav mees postitab valvekaamera videod Facebooki gruppi, mis on kogunud peaaegu 1000 fänni.

Kitsendus, mis peaks kaitsma jalgrattureid autode eest, on tugevdatud võimsate, kuid mitte eriti silmatorkavate metallpostidega. Selle tulemusel võib kõrvalmaja omanik Tim Vigor sageli aknast näha, kuidas mõni auto taas nende otsa sõitnud ning ennast peaaegu katusele keeranud on.

Ohvrite seas on kõiki - luksusmaastureid, väikeautosid, isegi politseipatrulle. Tõele au andes peab kinnitama, et autorada on antud kohas tõeliselt kitsas ning nõuab juhilt äärmiselt ettevaatlikku lähenemist.

Paraku ei ole juhid «püünist» nähtavasti meelde suutnud jätta, kuigi see on paigas juba terve aastakümne. Iga mõne nädala takka võib Vigor järjekordsest õnnetusest gruppi video lisada.

Kuigi olukorra parandamise asjus on sõditud ka kohaliku omavalitsusega, ei taha need järele anda. «Juhtidel on ikkagi kohustus oma sõiduki suurust ja ohutut sõidukiirust tajuda,» kinnitas üks kohalik ametnik meediale hiljuti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles