VIDEO ⟩ Lasnamäel ründas alasti mees politseinikke noaga (4)

Kert Avasalu
Copy
Politseinikud lahendasid olukorra särtsuga.
Politseinikud lahendasid olukorra särtsuga. Foto: Kuvatõmmis

Kodanikud teatasid päise päeva ajal tänaval alasti olnud mehest. Kui korrakaitsjad saabusid, viskas ta neid noaga, kirjeldab politsei.

Teisipäeval levisid sotsiaalmeedias kulutulena videod, millel võis näha Lasnamäel toimunud ebatavalist vahejuhtumit. Nende põhjal oli vähemalt kolm politseipatrulli tulnud tegelema mehega, kes käitus šokeerivalt.

Nähtavasti oli kodanik tulnud päise päeva ajal alasti tänavale, olles ise väidetavalt noaga relvastatud. Politsei saabudes üritas ta neile ka vastu hakata ning ajas koguni ühte korrakaitsjat terariistaga taga.

Politsei lahendas olukorra taseriga, mille tabamuse peale mees karjudes maha vajus. Kommentaaride põhjal leidis vastasseis aset Punasel tänaval.

Viskas autot noaga

Põhja prefektuuri operatiivjuhi Urmet Tambre kinnitusel sai politsei teisipäeva lõunal teate korrarikkujast. «Punasel tänaval on alasti mees, kellel on käes pudel ja nuga ning teatajal tekkis kahtlus, et inimene võib vajada abi,» täpsustas ta väljakutset.

«Väljakutsele reageeris kaks politseipatrulli, kuid patrullautode kohale jõudes jooksis mees ühe politseisõiduki poole ja viskas seda noaga,» kirjeldas Tambre ootamatut vastuvõttu. «Mees võttis noa maast üles ja kui politseinikud autost väljusid, jooksis sellega politseinike poole.»

Kui mees korrakaitsjatele ei allunud, pidid nad mehe kahjutuks tegema. «Hinnates olukorda, kasutasid nad endale ja teistele ohtliku mehe kinnipidamiseks taserit. Keegi viga ei saanud,» kinnitas Tambre. «Meedikud viisid 70-aastase mehe edasise abi andmiseks haiglasse spetsialistide hoole alla.»

@temamid

##рекомендации ##реки

♬ оригинальный звук - манескат
@temamid

##рекомендации ##реки

♬ для души - cucha i pedro
Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles