Saates «Eesti otsib superstaari» oma nakkava positiivsusega võlunud Maribel Vääna (18) sihid on kõrged ja oma laulukirge soovib ta jagada kõigiga. «See, kui palju armastust, energiat ja iseennast mul jagada on, see lihtsalt ei piirdu vaid Eestiga,» jutustab ta. Kuigi praegu on lootused staarisaate lohutusvoorul, ei piirdu tema unistused vaid superstaari tiitliga.

Muusikaga on olnud Maribel tihedalt seotud juba päris pisikesena. «Laulmisega olen ma tegelenud umbes kolmeaastasest saadik, kui ma koos vanaisa ja vanaemaga varajaste hommikutundideni köögis laulsin. Vanaisa mängis kitarri ja suupilli ning meie vanaemaga laulsime,» sõnas lauljatar. Ette tuli päevi, mil lauldi koguni kella viieni hommikul.

«Eesti otsib superstaari» saatesse minek tundus Maribeli jaoks loomulik asjade käik, kuid tagant utsitasid ka lähedased. «Idee superstaariks pürgida tuli tegelikult tervel mu suguvõsal enne mind. Ma isegi ei teadnud, et superstaar uuesti see aasta alustab,» tõdes neiu. Maribelile kirjutasid pere ja tuttavad pea iga nädal, et ta võimalust maha ei magaks. «Juuli alguses saatsin oma ankeedi ära ja siin ma olen,» rõõmustas ta.

Kommentaarid
Copy