SÄRAV GALERII ⟩ Andekatele naistele pühendatud autorikollektsiooni tuli uudistama moemaailma koorekiht

Elu24
Copy

Sellel nädalal esitles tarbekunsti- ja disainimuuseumis oma värsket sügiskollektsiooni Eesti üks omanäolisema käekirjaga disainereid, Oksana Tandit. Igapäevast ajatut klassikat ja kõrgmoodi ühendav kollektsioon on pühendatud kõikidele andekatele naistele.

Oksana Tanditi kaunis moekollektsioon meelitas kohale mitmeid andekaid moetegelasi ja meedianägusid. Paljude teiste seas võis silmata priimabaleriin Age Oksa, modelliagentuuri omanikku Beatrice Fenicet, teleajakirjanik Eda-Liis Kanni, Anne & Stiili peatoimetajat Mari-Liis Helvikut ja stilist Merit Boeijkensi.

Modellide jumestuse eest seisis hea MaxFactor by Katrin Sangla, kaunid soengud seadsid Le Salon & Tamara Korjagina. Kohapeal kostitasid kihisevaga Freixenet ning hõrgutavate suupistetega Juustukuningad. Sügisõhtuse esitluse muutis meeleolukaks DJ Heidy Purga. Värske kollektsiooni näidiseksemplarid on saadaval Oksana Tanditi esindussalongis aadressil Tornimäe 5, kus ühtlasi saab rõivaid soetada just tellijale sobivas suuruses, värvigammas ja materjalieelistusi arvesse võttes.

«Kollektsiooni idee sündis suvel, kui olin lugenud Elsa Schiaparelli autobiograafiat «Shocking life». Leidsin meie vahel palju sarnasusi – oleme mõlemad sündinud septembris ning ka karakterilt julged, improvisaatorid, vabaduse armastajad ja hea huumorimeelega. Otsides meie loomingus paralleele, tulevad pähe sõnad originaalne, aga kantav, ning julge ja pilkupüüdev, aga samas klassikaline,» rääkis Oksana Tandit.

Vaata ka galeriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles