AVAMEELNE VIDEO ⟩ Tanel Rentik avab «Poissmeeste peo» telgitaguseid: see pole enam tõsieluseriaal, vaid lihtsalt seriaal

Elu24
Copy
Tanel Rentik.
Tanel Rentik. Foto: Youtube/Tanel Rentik

Varem ka «Rannamajas» kaasa teinud Tanel Rentik avaldas oma viimases videos, mis «Poissmeeste peo» kaadri taga tegelikult toimus.

Tanel Rentik võttis esimesena teemaks kurikuulsa tahvelarvuti, kus «Poissmeeste peo» osalistel tuli piltide põhjal välja valida oma lemmikneiu. «Tegelikult me ei valinud sealt midagi. Me ei teadnud, millised tüdrukud tulevad. Me lihtsalt ütlesime, et ma valin tema, aga meil oli tegelikult tahvelarvutis tühi pilt ees,» tõdes tõsielustaar, kelle sõnul oli see lihtsalt osav montaaž. Nii mõnedki kohad olid tema sõnul saates nii osavalt kokku monteeritud, et laused, mis said öeldud ühes kontekstis, leidsid tee hoopis teise olukorda.

Muuseas kartis Tanel, et öistest voodirõõmudest Carole Raidiga jõuab eetrisse rohkem, kui päriselt jõudis. «Nii vähe oligi või? Davai, jumal tänatud,» naeris Tanel. «Saab jälle märkmikusse ära kirjutada,» sõnas ta, vihjates justkui sellele, et tal on nimekiri naistest, kellega on linade vahele roninud. «Mul ei ole tegelikult kuskil märkmikku, kuhu ma kirja panen, kellega ma olnud olen. Sellist asja ei ole, ma ei näe selles pointi,» selgitas Tanel ja lisas, et see oli kujundlik väljend. «Mulle meeldib lihtsalt erinevates kohtades seksida ja tõsieluseriaalis varem ei olnud,» tunnistas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles