VIDEO ⟩ Räppar Tommy Cash ei väsi üllatamast! Mees jalutas käekõrval tiigrit

Elu24
Copy
Station Narva 2020 festival: Lexsoul Dancemachine, Tommy Cash, 26.08.2020
Station Narva 2020 festival: Lexsoul Dancemachine, Tommy Cash, 26.08.2020 Foto: Konstantin Sednev / Postimees

Eesti räppar Tommy Cash on saavutanud ülemaailmse tuntuse ja tõestanud oma miljonitele fännidele, et üllatusi tal neile jagub. Kui 2019. aastal jalutas ta keset linna karuga, siis nüüd võib näha tema kõrval sammumas tiigrit.

«Leidsin tänavalt selle koera, palun aidake ta mul omanikuni toimetada!» naljatas Tommy Cash ja jagas TikTokis videot, kus jalutab tiigrit. Taustaks mängib räppari menukas lugu «Little Molly», millest on saanud üks tema suurimaid hitte.

Vaid mõni päev tagasi postitas Tommy Instagrami pildid, kus pikutab koos kauni modelliga üleujutatud korteri põrandal. Mitmed fännide spekuleerisid kommentaariumis, et fotodel on võtteplats ja oodata on uut muusikat. Võimalik, et ka tiiger räppari TikToki videos aitab muusikavideo ideed ellu viia.

Septembri lõpus teatas Tommy, et läheb tuleval aastal ülemaailmsele tuurile. Läbi sõidetakse nii Euroopa kui ka Ameerika. Maailmatuur saab vinge punkti 2022. aasta 6. mail Tommy kodumaal Eestis, kus ta esineb Saku suurhallis. On, mida oodata!

Vaata videot allpool!

@tommycashofficial

Found this dog on the street please help me to return it to the owner!

♬ Little Molly - Tommy Cash
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles