SKANDAAL ⟩ TikToki staar hakkas fännidele oma vastsündinud beebi pilte müüma

Elu24
Copy
Staar pani beebipildid müüki.
Staar pani beebipildid müüki. Foto: Instagram

Sotsiaalmeedias beebipiltide jagamine on vastuoluline teema, aga noor ühismeediastaar viis asja veel kaugemale, kirjutab The Sun.

Teismelisena TikTokis tähelennu teinud Zoe Laverne kogus kiirelt kuulsust. Praeguseks on noorel staaril üle 20 miljoni fänni. Kuna neiu sai mõne päeva eest emaks, tekkis tal mõte vastsündinu abil raha koguda.

«Ma ei suuda uskuda, et Emersyn on siin,» rõõmustas ta hiljutises postituses lapse sünni üle. «Siin on mõned meie ühised fotod. Teie toetus on meile tohutult oluline,» pöördus ta fännide poole. Viimastel oli võimalik eksklusiivseid pilte vaadata umbes 13 euro eest.

See on loomulikult paljudes jälgijates küsimusi tekitanud. «Kujuta ette, et sa sünnitad lapse ja hakkad teda kohe raha saamiseks ära kasutama,» pahandati aruteludes. Mõne väitel on see aga beebi turvalisuse mõttes parem, kui fotod avalikult üles riputada.

Praegu 20-aastane Zoe elab koos teise tiktokkeri Dawson Dayga, kes on lapse isa. See pole loomulikult paari esimene skandaal. Mõne aja eest pahandas paljusid video, kus Zoe ühte 13-aastast fänni suudles.

Raha küsiti 15 dollarit.
Raha küsiti 15 dollarit. Foto: Kuvatõmmis
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles