KUULA JA VAATA! ⟩ Ott Lepland võlus bondilikus musavideos ära mitmed kaunitarid

Elu24
Copy
Ott Lepland.
Ott Lepland. Foto: Erlend Štaub/Promo

Ott Lepland üllatas fänne kaasahaarava looga «Mina veel Sind ei tea». Suureks boonuseks on võluv muusikavideo, mis ei jäta külmaks ei videos kaasa tegevaid kaunitare ega ka kuulajaid.

Laulu hakati tegema selle aasta jaanuaris, mil Ott läks produtsent Karl-Ander Reismanni juurde oma demoga. Koostöös sündis lugu, mis kannab tänaseks pealkirja «Mina veel Sind ei tea». Funky'liku olemusega loole otsustasid autorid anda ka pisut 80ndate kõla ja iseloomu. Katsetati erinevaid meloodilisi, harmoonilisi ja produktsioonilahendusi ning lõpptulemusena saadi mõnusalt ajas rändav süntees.

«Laul räägib inimese rändamisest eluteel, oodates ja otsides enda kõrvale kedagi, kellega seda teekonda jagada. Endalegi ootamatult võib keegi – see õige, meie teele ilmuda väga ootamatult, üleöö, meile endalegi suure üllatusena nii, et kogu see olukord võib meis tekitada kohmetust ja isegi kerget ehmatust, samas nõudes ka aega, selle kõigega kohanemiseks,» muljetas loo autor ja esitaja Ott Lepland.

Sõnad kirjutasid Lepland ja Reismann üheskoos ning viimase sensuaalse puudutuse andis tekstile Maian Kärmas.

Laulu produtsent ja kaasautor Reismann võtab tehtud töö kokku järgmiselt: «Otiga oli see meil juba teine koostöö peale eelmise aasta ballaadi «Lootuses». Mõlema loo protsessid on mulle väga meeldinud. Ott on väga hea energiaga artist, kellega stuudiopäevad mööduvad väga positiivses meeleolus.»

Lugu mõjub nagu sõõm värsket õhku. «Selle loo puhul sai Ott veidi oma mugavustsoonist taas välja astuda ja katsetada stiililiselt midagi uut ja värsket, mida ka mul kui produtsendil oli põnev kõrvalt jälgida,» sõnas Reismann. 

Uue Bondi-filmi esilinastuse ajal ei ole Daniel Graig ainus stiilne mees ekraanidel. Ka Leplandi loole valminud ja Vahur Valgmaa vändatud muusikavideos näeb üht šikki härrasmeest, kes annab elukogenud pilgul edasi oma muusikasse valatud šarmi.

Vaata ja kuula värsket hitti allpool!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles