Elu24 toimetuse poole pöördus Solarise keskuse turvamees Peter-Christian Kivistik ning rääkis, et peab iga päev rinda pistma klientidega, kes keelduvad maski kandmast või provotseerivad turvatöötajaid sootuks põhjuseta. 

Solarise keskuses leidis 27. septembri hommikul aset kahetsusväärne vahejuhtum. Klient astus ootamatult nurga tagant välja ja asus filmima ostukeskuse turvameest Peter-Christian Kivistikku. Turvatöötajale jäi aga arusaamatuks, miks ta seda teeb. «Astus risti tee peale ette ja hakkas mind filmima, sõna lausumata,» meenutas Kivistik.

Turvamehe sõnul lükkas ta mehe käe maskikarbiga kõrvale, kuid midagi vägivaldset kindlasti ei juhtunud. «Sa saad sama kuulsaks kui Kati Rebane!» tsiteeris Kivistik filmijat. Kati Rebasest kirjutati mõni aeg tagasi meedias seetõttu, et ta palus Rakvere Maximas kaaskliendil maski ette panna, kuid olukord kiskus tuliseks. Video leidis tee sotsiaalmeediasse ja tekitas seal pahameeletormi. Loe rohkem siit: VIDEO 〉 Maximas läks sõneluseks: üks klient surus teisele maski ette.

Kommentaarid (2)
Copy