Sonda kõrtsis väidetavalt tudengitele ligi tikkunud volikogu liige Arno Strauch olevat neiul soovitanud s***a süüa (1)

Ketlin Kruse
, Reporter
Copy
Arno Strauch
Arno Strauch Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Elu24 postkasti potsatas vihje, et Lüganuse valla volikogu valimistel kandideeriv Arno Strauch käitus kohalikus kõrtsis neidudega ebaviisakalt. «Ta soovitas mul s***a süüa,» tõdes tudengineiu, keda poliitik ilma pikema sissejuhatuseta räigete sõnadega kostitas. Strauchi arvates päris nii need asjad ilmselt ei olnud.

Reede õhtul laekus Elu24-le vihje, et valimisliidu «Oma Rahva Eest» esinumbrina Lüganuse valla volikokku kandideeriv Arno Strauch käitus paar nädalat tagasi kohalikus kõrtsis tudengineidudega ebaviisakalt, kostitades üht küllaltki vulgaarsete sõnadega. «Ma siiralt palun, et see lugu ei jääks ilma mingi saavutuseta... tegu on kandideerijaga, kes saab volikokku – kui inimesed ei näe ja ei loe tema tegelikku käitumist,» kirjutas vihje saatja.

Üks neidudest oli 20-aastane Triin (nimi muudetud, toim. teada), kes läks ülemöödunud nädalavahetusel sõbrannadega Ida-Virumaa legendaarseimasse peopaika Sonda kõrtsi. Neiu sõnutsi seal too õhtu kedagi ei esinenud, ent kuna sealkandis kuskil mujal nädalavahetuseti pidu panna ei ole, otsustati Sonda kõrtsi kasuks. «Sinna alati kogunetakse sõpradega ja eks ikka on seal tihti purjus inimesi ja erinevaid vahejuhtumeid,» tõdes ta.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles