HUMOORIKAS ⟩ Pärnaka uskumatult aus autokuulutus: sõitsin 12 kilomeetrit ja rohkem ei taha

Elu24
Copy
BMW
BMW Foto: Facebook / Kuvatõmmis

Tihti peab autoostja meeles pidama, et müüja võib valetada masina vigade, läbisõidu või avariide kohta. Ühe pärnaka automüügikuulutus on aga hoopis teisest puust, tuues naerupisara silma.

Eile naerutas Facebookis automüügigrupi rahvast kuulutus, kus võeti ühe kehvas seisus BMW vead humoorikalt ning ausalt kokku. Ratastega naljanumber ajas omaniku närvi nii mustaks, et ta oli valmis auto hülgama ja poe parklasse jätma.

«Isegi, kui miinus ja miinus teeks kokku plussi, siis selle auto miinuseks oleks ikkagi see, et neid miinuseid on plussini pürgimiseks liiga vähe,» lajatas auto müüja Sander keeleväänajaga. «Lisaks on sel kõik muud miinused.»

«Ma olen sellega sõitnud täpselt 12 kilomeetrit ja ei soovi seda rohkem teha,» jäi omanik karmilt ausaks. Sandri sõnul autoga tegemist jagub, aga tema end enam piinata ei soovi.

«Ehk keegi tahab sellist roima, millega talvel külg ees äärekivisse lasta,» pakkus ta. Sander kirjutas, et lekkiva ja koliseva BMW vahetuseks oodatud kõik pakkumised, kasvõi talvekartulid.

«Ma hetkel seisan keset poodi, trükin seda postitust ja kaalun, kas taksoga koju minna,» kirjeldas müüja humoorikalt. «Ma ei taha sellega sõita.» Tragikoomilisele postitusele on reageerinud üle 400 inimese. Kommenteerijad nimetavad seda parimaks autokuulutuseks, keegi pakkus aga naljaga pooleks vahetuseks talveõunu.

BMW
BMW Foto: Facebook / Kuvatõmmis
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles