KUUM KLÕPS ⟩ Fitnessikaunitar Kaisa Kuusnõmm näitas, et julge naise rind on päevitusrantideta! (1)

Elu24
Copy
Kaisa Abner
Kaisa Abner Foto: Jüri Kartul/Instagram @kaisaabner

Fitnessisportlane ja eratreener Kaisa Kuusnõmm, neiupõlvenimega Abner, põrutas suvel kallimaga Taisse, kust kostitab sügiseses Eestis elavaid jälgijaid bikiinipiltidega.

«See üks pilt, mis ma mõtlesin, et ei jõua kunagi mu insta feed'i (seinale – toim)… aga kui ma kujutasin ette, kuidas sa enda hommikukohvi kurku tõmbad, siis… see oli seda väärt. Sorry for not being sorry (vabandust, et mul kahju ei ole – toim),» kirjutas Kaisa kauni jäädvustuse juures. 

Augusti keskpaigas sõitis fitnessikaunitar koos abikaasa Raigo Kuusnõmmega Taisse. Enne seda peeti juulikuus maha lummav pulmapidu. Nad kihlusid 2020. aasta novembris Kreekas.

Paarike võtab Tais olles päeva korraga. «Meil on riigis olemise luba kuni septembri lõpuni. Mis edasi saab? Ma ei tea. Aga mis vahet sellel on. Tegeleme probleemiga siis, kui see käes on,» kirjutas Kaisa augustis Phuketile jõudes. Värske abielupaar viis ellu oma unistuste mesinädalad. «Me võimegi elada terve oma ülejäänud elu, nagu iga päev oleks mesinädalad,» rõõmustas Kaisa. 

Vaata pilti allpool!

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles