PILTUUDIS ⟩ Näitleja Amber Heard ajas emmed pahaseks: nii ei hoita last!

Elu24
Copy
Näitleja Amber Heard 2020.
Näitleja Amber Heard 2020. Foto: Frank Augstein/Scanpix

Näitleja ja Johnny Deppi skandaalne abikaasa Amber Heard (35) leidis viisi, kuidas end vormis hoida ja samal ajal tütrega aega veeta. Paljude tema jälgijate silmis on aga selline asi lubamatu. 

«Mitut asja korraga tegev emme,» kirjutas Amber Heard Instagramis ja jagas jäädvustust, millel hoidis ühel käel tütart ja teises käes hantlit. Näitlejanna sai tütre Oonagh Paige'i aprillis asendusemaduse abil. Ta valmistub lapse kõrvalt usinalt ka seiklusfilmi «Aquaman» võteteks, kus kehastab tegelaskuju Merat.

Nüüdseks suletud kommentaariumis noomisid Amberit mitmed ta jälgijad, kes pöörasid tähelepanu sellele, kuidas ta oma pisitütart hoiab. «Lapsevanemana tunnistan, et iial ei hoiaks ma oma last nii,» kirjutas üks. «See, kuidas Amber Heard oma last hoiab, on ohtlik,» tõdes teine. «Sellise pildi lavastamiseks oma last nii hoida on ohtlik,» nentis ka kolmas. 

Kuid paljud näitlejanna fännid astusid ka tema kaitseks välja. «Beebisid rahustab selline hoidmisviis,» nentis üks. Fännide silmis oli armas, et Amber tiheda näitlejatöö kõrvalt ka tütrega aega veedab, seda isegi trenni tehes.  

Juba aastaid käib Amber teatavasti kohut eksabikaasa Johnny Deppiga, keda näitlejanna süüdistab koguvägivallas. Paar tutvus 2012. aastal filmivõtetel ning abiellus kolm aastat hiljem. Nende abielu ei kestnud kaua: 2016. aasta mais nõudis Amber mehest lahutust ja süüdistas teda koduvägivallas.

Vaata kõnealuseid pilte allpool!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles