«Vastupidiselt mõnele teisele on mul olnud sel aastal väga äge kogemus,» kiidab superstaarisaadet 22-aastane Johanna Kristina Artjušin. Tallinna külje alt Kiilist pärit lauljatar õpib Otsa koolis ning on laulmisega tegelenud lapsest peale, kuid otsustas end tänavu panna proovile ka televaatajate ees saates «Eesti otsib superstaari».

Johanna Kristina astus esimest korda üksinda lauljana lavale kaheksa-aastaselt, kui osales Kiili valla laste laulukonkursil «Päikeseratas». «Peale seda saingi aru, et mulle meeldib üksinda laval olla ja laulda,» räägib lauljatar Elu24-le.

14 aastat hiljem astus Johanna Kristina juba superstaarisaate kohtunike ette. «Läksin saatesse peamiselt sellepärast, et ennast proovile panna. Loodan, nagu kõik teisedki, jõuda saates kaugele, miks mitte ka täitsa lõppu välja,» ütleb ta.

Johanna Kristina Artjušin.
Johanna Kristina Artjušin. Foto: Liina Notta

Kui staarisaate kaheksandasse hooaega osalejaid otsiti, polnud Johanna aga esimene, kes end kirja panema tõttas. «Kui nägin uudist, et tuleb jälle superstaarisaade, siis mõtlesin, kas ikka tahan minna või mitte, püüdsin ennast kuidagi kõhklema panna, et kas see on ikka mõistlik. Sisimas teadsin, et lähen sinna nagunii. See on selline väljakutse, mille lihtsalt pidin vastu võtma. Eks ma püüdsin ennast veidi petta,» tunnistab neiu.

Üle ootuste positiivne kogemus

Kommentaarid
Copy