USAs otsiti üle nädala teadmata kadunud videoblogijat Gabby Petitot. FBI teatas pühapäevasel pressikonverentsil, et samal päeval avastati Tetoni maakonnast Wyomingist noore naise surnukeha. Tänaseks on ametivõimud kinnitanud, et see oli augusti lõpus kadunuks jäänud 22-aastane Petito, kuid paljud neiu surmaga seotud asjaolud tekitavad siiani küsimusi.

Floridas elanud 22-aastane blogija Gabby Petito ja tema kihlatu Brian Laundrie võtsid suve alguses ette reisi USA lääneranniku rahvusparkidesse. Paar liikus Petitole kuulunud valge Fordi kaubikuga. Noor naine jagas hetki reisist pidevalt sotsiaalmeedia vahendusel ja Petito vanemate sõnul helistas ta neile vähemalt kolm korda nädalas. Nii postitamine sotsiaalmeediasse kui kõned perele katkesid augusti lõpus. Petito perekonnale teadaolevalt viibis paar sel ajal Grand Tetoni rahvuspargis.

1. septembril naasis Petito kihlatu üksinda paari ühisesse koju Floridas. Kuna Petito perekonnal ei õnnestunud ikka noore naisega ühendust saada, kuulutasid nad ta kadunuks. Laundrie ning tema pere keeldusid uurijatega rääkimast, teatas CNN.

Kommentaarid
Copy