PALJU ÕNNE ⟩ Sotsiaalmeediast pausi võtnud Sandra Daškova sai kolmanda lapse

Elu24
Copy
Sandra Daškova oma lastega kokkamas.
Sandra Daškova oma lastega kokkamas. Foto: Powerhouse kommunikatsioonibüroo

Eesti parima pagari tiitliga pärjatud sisulooja Sandra Daškova teatas pühapäeval, et on pikalt sotsiaalmeediast eemal olnud, kuna lapseootus möödus raskelt. Nüüd kasvab Sandra peres kolm särasilmset põngerjat. 

«Kolmas rasedus on olnud kõige raskem eluetapp minu elus. See on olnud raske nii vaimselt kui ka füüsiliselt. Varsti jutustan teile lähemalt, mis ja kuidas kõik kulges. Seniks võtan veel aega, et ennast koguda ja taastuda,» sõnas Sandra. «See pildike on tehtud kaks päeva enne pisikese sündi ❤️» lisas ta ja jagas suvist klõpsu oma kahe tütrega. 

Viimane Sandra sotsiaalmeedia postitus jäi maikuusse. Ka Elu24-le laekus vihjeid tema jälgijatelt, kes tundsid suurt huvi, kuhu sisulooja kadunud on. Nüüd on aga kõik selge ja Sandra lubab õige pea ka enda suve kohta kirjutada! 

Kümned inimesed soovisid sisuloojale pildi all rohkelt õnne. «Palju õnne ja jaksu ja päikest südamesse!😍❤️» kirjutas Gerli Padar. «Palju õnne teile, armsakesed! Kolm on seltskond, kes suudab teid 24/7 rakkes hoida, ei pea muretsema, kuidas kahekesi vaba aega sisustada! ❤️ Kiiret taastumist sulle, kaunis ja vägev naine, ja mõnusat ühte kasvamist! ❤️» edastas südamlikud õnnesoovid ka Luisa Rõivas

Sandra kihlus 2018. aastal ettevõtja ja kirjanikuametit proovinud Roone Roostiga. Sandral ja Roonel on ka kaks tütart: viieaastane Adriana ning kolmeaastane Elisabeth. 

Hilinenud õnnesoovid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles