BLOGI JA GALERII ⟩ «Eesti otsib superstaari» eelvoorud on läbi! Võib öelda, et superstaar on leitud

Merilyn Närep
, Päevatoimetaja
Copy

«Eesti otsib superstaari» pühapäevase saatega said põneva lõpu kaheksanda hooaja eelvoorusaated, kust kohtunikud valisid välja need säravad tähed, kes pääsevad edasi tuleval pühapäeval vaatajate ette jõudvasse Scotland Yardi-lavavooru.

Karl-Erik Taukari juhtimisel jõudsid vaatajate ette eelvoorud ehk nn kollaste kaartide saated, kus kohtunikud Birgit Sarrap, Koit Toome ja Mihkel Raud valisid välja esimesed õnnelikud edasipääsejad.

Superstaariks pürgijate järgmiseks katsumuseks on pingeline lavavoor, kus kohtunikel on vaja kollaste kaartide omanike seast välja valida järgmised paarkümmend õnnelikku. Just need 20 osalejat, kes selguvad lavavooru lõpuks, võistlevad edasi stuudiovoorus, kus edasipääsu otsustab juba televaataja.

Kohtunikud on uueks hooajaks lubanud põnevust, värskust ja talente. Birgit Sarrapi jaoks on staarisaade alati tähendusrikas olnud ja nii ka tänavu, mil ta on esimest korda kohtuniku rollis. «Esimesed eelvoorud on tõeliselt põnevad, lauljaid on väga palju ja erinevaid – saab nii nalja kui ka mõned korrad heas mõttes pahviks löödud,» muljetas Sarrap.

Sarrapi sõnul oldi kollaste kaartide jagamisel teiste kohtunikega ühel meelel ja vaidlemist palju ette ei tulnud.

Kohtunik Mihkel Raud lubab samuti põnevat hooaega: «Palju häid lauljaid on – lahe hooaeg tuleb!» kinnitab ta ning lisab osalejatele lihtsa, kuid toimiva soovituse: «Laulge hästi!»

Kolmanda kohtunikuna on tagasi Koit Toome. «Ükskõik, mis maailmas toimub – meil kõigil on endiselt soov tulla kokku, ühiselt laulda ja olla osa suurest superstaariperekonnast nii saates kui ka kodus telerite ees,» ütleb muusik.

Eelvoorudele järgnevad lava- ja stuudiovoorud, seejärel finaalid ja erisaated ning võistlus tipneb 12. detsembril superfinaaliga, kus Eesti kaheksanda superstaari valivad televaatajad. Võitjale kuulub artistileping Universal Musicuga ja 10 000 eurot auhinnaraha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles