PILDID ⟩ Juhani ja Katri Katsi pere täienes ühe reisiselli võrra: oleme paiksemaks jäänud

Elu24
Copy
Juhani Särglep ja Katri Kats Palm oma uue pereliikme Nalaga.
Juhani Särglep ja Katri Kats Palm oma uue pereliikme Nalaga. Foto: Instagram/@Katrikats

Maailmarändurid Juhani Särglep ja Katri Palm on jäänud paiksemaks ning otsustasid sestap viia ellu ühe pikaaegse unistuse – koera võtmise. 

Balil elavad Juhani ja Katri otsustasid võtta omale kuldse retriiveri. Armsa kutsika tõid nad enda juurde pühapäeval ja esimesed ööd uues kodus on nüüdseks seljataga. «Kuskil aasta tagasi hakkasin mina koerajutuga pihta ja vaikselt mainisin Juhanile siin ja seal, kuigi Juhani alguses ajas küll vastu, siis võtsime otsuse vastu ikkagi ilusti läbi arutades ja kõiki asjaolusid kaaludes koos,» rääkis Katri Kats Elu24-le. 

Otsus ei tulnud sugugi uisapäisa ja aeg tundus lõpuks sobivat. «Kuna oleme pigem paiksemaks jäänud, siis tundus üks pereliige juurde võtta kuidagi õige. Eks see ole tegelikult meil ka unistus olnud,» tõdes Katri. «Oleme nii õnnelikud, eriti arvestades, mis maailmas toimub, siis on imeline, kui kodus on nii palju armastust,» sõnas ta. 

Kutsikale anti armas nimi: Nala. «Nimi tuli nii, et istusin voodis, mõtlesin natuke ja see tuli üsna ruttu. Hiljem, kui sõbrannale ütlesin, siis sõbranna ütles kohe, et «Lion King» (Nala on tegelane «Lõvikuninga» multifilmis – toim), millele ma ise ei mõelnud absoluutselt, aga ehk tõesti on lapsena see kuhugi pähe jäänud, sest tõesti on see ju südamlik lugu,» jutustas Katri. 

Vaata ka armsaid pilte Nalast allpool!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles