VIDEO ⟩ Conor McGregor lennutas auhinnaõhtul Megan Foxi kallima suunas rusikaid

Elu24
Copy
Conor McGregor MTV videoauhindadel.
Conor McGregor MTV videoauhindadel. Foto: Jason Szenes/Scanpix

Turvamehed nägid kurja vaeva, et lahutada üksteisest Conor McGregor ja muusik Machine Gun Kelly, kes MTV videoauhindade gala punasel vaibal vaidlema asusid. Segastel asjaoludel alguse saanud kähmlus lõppes vigastusteta. 

Paljudel piltidel ja videotel on näha, kuidas turvamehed McGregorit tagasi hoida üritavad, samal ajal kui sportlane rusikatega 31-aastase muusiku poole vehib. Kahe tule vahele jäi ka Machine Gun Kelly kallim Megan Fox

TMZ andmetel läks olukord tuliseks, kui laulja väidetavalt ei kuulnud, mida UFC poksija talle punasel vaibal öelda üritas. Seejärel olevat lähenenud muusiku turvamees, kes McGregori eemale tõukas. Allikas ütles väljaandele, et McGregor tahtis koos Machine Gun Kellyga pilti teha, kuid muusik seda ei soovinud. 

Conor McGregor ja Machine Gun Kelly sattusid segastel asjaoludel tulisesse vaidlusesse. 
Conor McGregor ja Machine Gun Kelly sattusid segastel asjaoludel tulisesse vaidlusesse. Foto: Jason Szenes

McGregori pressiesindaja ütles väljaandele The Independent järgmist: «Conor McGregor ei küsinud kelleltki pilti ega algatanud seda juhtumit. Ta ei tunne Machine Gun Kellyt, välja arvatud asjaolu, et ta käis möödunud aasta juulis tema poksimatšil.»

McGregori lähedane allikas rääkis ka TMZ-le, et poksija soovis muusikule tere öelda, sirutas käe välja ja hakkas laulja juurde kõndima. Väidetavalt ütles Machine Gun Kelly midagi, kuid McGregor ei kuulnud teda. Muusiku turvalisuse huvides lükati profisportlane eemale. TMZ allika sõnul jäi McGregorile arusaamatuks, milles probleem oli, ja ta oli üllatunud, kuidas teda koheldi.

Vaata ka videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles