TŠEKI SÕRMUST ⟩ Britney Spears kihlus pikaajalise kallimaga: ma ei suuda seda uskuda! (1)

Elu24
Copy
Sam Asghari ja Britney Spears 2019.
Sam Asghari ja Britney Spears 2019. Foto: Faye Sadou/ADM/Capital Pictures/Scanpix

Britney Spearsi (39) ja Sam Asghari (27) kooselu sai alguse mitu aastat tagasi, kuid eile andis paarike suhtele ametliku käigu ja nad kihlusid. Kas õige pea on oodata ka pulmi?

Popstaar Britney Spears jagas eile Instagramis jäädvustust koos kallimaga, sõrmes kaunis kihlasõrmus. Sam Asghari ja Britney on nüüdseks koos olnud pea viis aastat. Britney postitas video, kus poseerib Sami kõrval ja välgutab säravat teemanti. «Ma ei suuda seda uskuda 💍❣️!» kirjutas lauljanna sealjuures. 

«Vaata seda, kas sulle meeldib?» küsis Sam temalt videos. «Jah!» sõnas Britney enne video lõppu. Popstaari paistab kaunistavat ka uus soeng – Britneyl on nüüd erkpunased salgud. 

Lauljanna saab üle pika aja kergendatult hingata, sest ta isa Jamie Spears nõustus eestkostja kohalt tagasi astuma. Loe rohkem siit: Britney Spearsi isa palus kohtul oma tütre 13 aastat kestnud eestkoste lõpetada.

Vaata ka videot!

Sam kinnitas uudist ka oma Instagrami kontol. Lauljanna tõstis pildi tarvis sõrmusesõrme ja musitas samal ajal kirglikult kihlatut. 

Vaata ka Sami jagatud pilti allpool!

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles