LEPING SÕLMITUD ⟩ 5MIINUSE uudissõna «rämmar» ehib nüüd Nõmme Kalju jalgpallurite vorme

MUSA portaal
Copy
5MIINUST laval esinemas.
5MIINUST laval esinemas. Foto: Konstantin Sednev

MTÜ Nõmme Kalju FC ja kaubamärgi «rämmar» omanik, bänd 5MIINUST sõlmisid koostöölepingu, mille tulemusena mängivad Nõmme Kalju jalgpallurid tänasest «rämmari» kirjadega ehitud vormides.

 
«Allkirjastatud koostööleping on sõlmitud tähtajatult ning kumbki pool lepingu tingimustesse liiga detailselt süveneda ei viitsinud,» teatas bänd Facebookis. «Me teeme asju seepärast, et neid on pull teha, mitte seetõttu, et jube kihvt on paberit määrida,» vastasid rämmari brändi vedur Estoni Kohver ja Nõmme Kalju boss Kuno Tehva justkui ühest suust. 
 
Küsimusele, miks just Nõmme, vastas Kohver resoluutselt, ent arusaamatult: «Sest me oleme Tartu poisid.» Tehva jutust aga koorus välja veidi sisulisem vastus: «Nii Nõmme Kalju kui 5MIINUSEST välja kasvanud rämmari bränd on ise tekkinud, ise majandanud ja ei sõltu kellestki kolmandast. See annab meile vabad käed teha seda, mis meile meeldib. Mida rohkem me Kohvriga koos nendest asjadest räägime, seda rohkem ma mõistan, et need kaks väga erineva tegevusala tegijat on oma ambitsioonilt üks-ühele sarnased.»
 
«Koostöö jalgpalli ja muusikatööstuse vahel on Euroopas kasvav trend, mis liidab ja kasvatab fännibaase. Oleme Eestis olnud alati teenäitajad ja usume, et koostöö 5MIINUSE bändi liikmetega saab olema põnev ning mis kõige tähtsam, viljakas. Ootan huviga Kalju / rämmari merch'i, mis jõuab ka hästi varustatud poodidesse nii siin- kui sealpool ookeani,» lisas Tehva.

Vaata videost, kuidas tähtis leping allkirjad sai:

5MIINUSE loomingust tuttav sõna «rämmar» on aja jooksul muutunud oamette brändiks, millega turustatakse koos partneritega meenerõivaid, peosarja, energiajooki ja nikotiinipatju. 

 
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles