PAPARATSO ⟩ «Näljamängude» staar Jennifer Lawrence on lapseootel

Elu24
Copy
Jennifer Lawrence.
Jennifer Lawrence. Foto: Matt Winkelmeyer/Scanpix

«Näljamängude» ja «X-Meeste» filmidest tuntud USA näitleja Jennifer Lawrence on lapseootel. 

USA näitleja Jennifer Lawrence (31) on rase, vahendab TMZ. Näitlejanna esindaja kinnitas meediaväljaandele rõõmustavat uudist, kuid rohkem detaile Lawrence'i rasedusest teada ei ole.

Lapse isa on Lawrence'i abikaasa Cooke Maroney (37, alumisel pildil), kellega näitleja 2019. aasta oktoobris abiellus. Nende pulmapidu oli väike, kuid kohal olid sellised staarid nagu Kris Jenner, Emma Stone, Adele ja Amy Schumer.

Tegu on Lawrence'i ja kunstigaleriid juhtiva Maroney esimese lapsega. Enne Maroneyga abiellumist oli Lawrence suhtes Briti näitleja Nicholas Houlti ja Coldplay solisti Chris Martiniga. Näitlejanna üks kõmulisemaid suhteid oli endast 22 aastat vanema režissööri Darren Aronofskyga, kellega Lawrence oli koos aasta, vahendab People.

Lawrence'il sotsiaalmeedias teadaolevaid kontosid ei ole, kuid hiljuti märgati näitlejat New Yorgi tänavatel. Just nende paparatsopiltide tõttu läksid lendu kuulujutud, et Lawrence on rase.

Selle aasta lõpus näeb Lawrence'i ka kinoekraanil. Näitlejanna teeb kaasa kauaoodatud filmis «Don't Look Up», mille peaosades on Leonardo DiCaprio, Meryl Streep ja Timothee Chalamet. Selle aasta alguses sai Lawrence filmivõtetel kerge vigastuse, kui kontrollitud klaasiplahvatuses lendas tükk klaasi talle silma. Klaasikild lõikas Lawrence'i silmalaugu, kuid õnneks paranes näitlejanna kiirelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles