«Ma ei taha põruda. Tahan anda kõik oma lapsele ja olla parim versioon endast. Tahan olla parem kui minu vanemad ja teha kõike vastupidi,» räägib räppar Uku Aropi elukaaslane Jaanika Vink avameelselt emadusest. Lisaks avaldab ta esimest korda lapse soo ja nime. 

Jaanika Vink ja räppar Uku Arop kohtusid 2014. aastal ühes vanalinna klubis. Klubis lasti vanakooli hiphoppi ning Jaanika räppis sellele enesekindlalt kaasa, mispeale Uku end talle kohe ka tutvustas. Juba järgmisel päeval kutsus Uku Jaanika kinno. «Hiljem jalutasime südatalvel Solarisest Lasnamäele. Rääkisime kõigest ning juba siis saime aru, et oleme päris sarnased ja klapime hästi.» Siiski olid nad pikalt sõbrad enne, kui otsustasid suhtesse astuda.

Koosoldud aastate jooksul on nad ka korra lahku läinud. «Oleme mõlemad parajad tulehargid ja kange iseloomuga, kuid saime aru, et meil koos on ikka kõige parem ja armastus on suur,» räägib Jaanika. Tema sõnul on suhte juures kindlasti üks kõige tähtsamaid aspekte olla kaaslase parim sõber. «Just see meil on ja see teeb suhtes olemise kergeks ja mõnusaks.»

Kommentaarid
Copy