Kuidas sisustada lastetuba? Need poed aitavad Sind!

Copy
Foto: Shutterstock

Lastetuba ei ole üksnes koht, kus sinu pisike magab. See võiks hoopis olla tõeliselt põnev ja avastuslik ruum, kus lõbusalt möllata ja mängida. Mida lastetoa sisustamisel silmas pidada ja mida kindlasti vältida? Sisustusspetsialistid annavad nõu.

Kräsupea pakub parimaid tooteid pere kõige pisematele

Kräsupea beebi- ja lastekaupade e-pood on suunatud eelkõige lastetoa sisustamisele. Suurima osa valikust moodustavad beebi- ja lastemööbel ning tekstiilid, ent leiab ka põnevaid aksessuaare ja mänguasju ning teisi emale ja lapsele vajalikke kaupu.

Foto: Kräsupea

Kõik tooted on väga hoolikalt valitud, et vastata ka kõige nõudlikumale maitsele. Valikus on nii taskukohasemaid esemeid kui ka premium-tooteid ning lisaks püütakse pakkuda kaupu, mida teistest kauplustest saada pole. Kräsupea asutaja Sigrid Sepa sõnul inspireerivad teda töös tema kaks last. Tänu neile hakkaski ta ettevõtlusega tegelema, et tuua turule uusi huvitavaid tooteid, mida teiste lapsevanematega jagada. 

Sigridi arvates on üks ideaalne lastetuba avar ja valgusküllane ning sisaldab just parasjagu mööblit. Viimane võikski olla pigem tagasihoidlik, sest isikupära saab tuppa lisada põnevate ja värviliste aksessuaaridega. Sisustuse valik peaks olema hoolikalt läbi mõeldud. Näiteks ei tasu soetada liiga väikest lastevoodit. Pigem vali suurem beebivoodi, mida saab hiljem lastevoodiks muuta, et säästa raha ja aega. Kräsupea e-poes on praegu käimas lastevoodite sooduskampaania: kõik beebi- ja lastevoodid sooduskoodiga "lastevoodi" -15% soodsamad.

blank

Superkuu aitab luua omanäolise lastetoa

Lastetoa kujundamisel ei ole kindlaid reegleid, küll aga on väljakujunenud tõed, milline sisustus lapsele hästi mõjub ja arengut soodustab. Superkuu e-poest leiab kõike, mida ägeda lastetoa sisustamiseks vajad.

Foto: Superkuu

E-poe eestvedaja Merce Välise arvates võiks mööbel olla mängu osa. Olgu see siis salauksega kummut, voodi, mis näeb välja nagu maja või Montessori pedagoogika põhimõtet järgiv riiul, kus raamatud asuvad lapse silmade kõrgusel ja on alati kättesaadavad. Tõeliselt mõnusas toas on neil lisaväärtusena mitu funktsiooni.

Kuna mänguasjad on reeglina värvilised, siis võiks tuba olla tasakaalustavalt rahulikes toonides. Kirju pilt mõjub närviliselt ja võib jätta mulje segamini ja ülekoormatud ruumist. Mänguasjadki tuleks valida sellised, millel on mitu funktsiooni. Erilist lusti pakuvad tasakaalulauad ning Pikleri kolmnurgad/kuubikud. Toa hubasemaks muutmiseks võib kasutada erinevaid aksessuaare. E-poe valikus on näiteks seinapildid, nimefiguurid, lipuketid, vaibad ja kott-toolid.

Superkuu toodete valimisel püütakse niipalju kui võimalik lähtuda sellest, et need ei kattuks teiste pakkujate omadega ning esemeid oleks lihtne kombineerida. Jälgi Superkuud Instagramis või Facebookis ning saa inspiratsioonilaenguid.

Blank

Lastetoa sisustus Jussike.ee e-poest on puhas rõõm

Jussike on lastekaupade e-pood, millel on kaks põhisuunda: mänguasjad ja lastetoa sisustus. 90% põhikaupadest on kogu aeg laos olemas, mistõttu pakutakse kiiret tarnet, samuti saavad kliendid ka ise Tallinna väljastuspunkti kaubale järele tulla.

Foto: Jussike.ee

Suur väljakutse sisustamisel on leida lastetoa mööbel, mis omavahel kokku sobituks, räägib ettevõtte müügijuht Siim Suur ning lisab, et Jussike paneb rõhku sellele, et kliendil oleks võimalik kogu sisustuskaup osta ühest kohast. Tema sõnul inspireerib neid soov pakkuda häid ja kvaliteetseid tooteid ning ta on rõõmus, et juba tuhanded eesti pered on oma lastetoad Jussike e-poest ostetud mööbliga sisustanud.

Ideaalne lastetuba on tema sõnul lihtne, hele ja maitsekas ega pole asjadest ülekoormatud. Piisab, kui toas on voodi, riidekapp/kummut, öökapid, raamaturiiul, mõni mänguasjakast ning üks dekoratiivelement nagu näiteks tipi telk, pallimeri või kott-tool, või praktilisem mänguköök või tööriistapink. Kui on soov soetada lastevoodi, siis praegu on eriti populaarne just majavoodi, aga ka narid.

Kooliaasta alguse puhul on e-poes kirjutuslauad väga sõbraliku hinnaga. Septembri lõpuni kehtib alates 100-eurosest ostust sooduskood „sisustamekoos“, mis annab 25 eurot hinnaalandust.

Blank

Copy
Tagasi üles