HEA TEADA ⟩ Üha enam lennufirmasid keeldub koostööst selle populaarse lennupiletite broneerimisplatvormiga

Naine
Copy
Pilt on illustreeriva tähendusega.
Pilt on illustreeriva tähendusega. Foto: Shutterstock

Midagi imelikku toimub Tšehhi lennipiletite online broneerimisplatvormiga Kiwi.com. Hiljuti otsustas Ryanair mitte aktsepteerida Kiwi.com poolt väljastatud pardakaarte, süüdistades Kiwi-t võltsitud pardakaartide väljastamises. Kuid lennufirmasid, mis ei soovi Kiwi.com-iga koostööd teha, aina lisandub, kirjutab Trip.ee.

Hollandi lennufirma KLM avaldas avaliku kirja, kus palub Kiwi.com-il nende lennupiletite vahendamine lõpetas. KLM ei põhjenda sellist otsust, kuid erinevalt Ryanairist KLM tavaliselt online piletimüüjatega konfliktis pole.

KLM-il on mõttekaaslasi teistegi suurte lennufirmade seas. USA suurim odavlennufirma Southwest Airline on algatanud Kiwi.com vastu kohtuasja, süüdistades neid piletite loata müügis. Koostöö Kiwi.com-iga on lõpetanud ka Venemaa suurim lennufirma Aeroflot, kuid põhjuseid pole avalikustatud.

Kõik mainitud lennufirmad soovivad, et Kiwi.com lõpetaks oma süsteemis nende lennupiletite müügi. Võib arvata, et Kiwi.com kasutab lennupiletite müügiks praktikaid, mis lennufirmadele ei meeldi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles