KLEEPSUDRAAMA ⟩ Mustamäel flaiereid jaganud sotsid: keskerakondlane Lauri Laats ülbitses, sinatas ja patsutas!

Joanna Juuse
, Reporter-toimetaja
Copy
Kirill Klaus (vasakul) ja Lauri Laats.
Kirill Klaus (vasakul) ja Lauri Laats. Foto: Patrik Tamm/Sotsiaaldemokraatide koduleht, Eero Vabamägi

Sotsiaaldemokraatide venekeelse meedia juht Kirill Klaus käis koos erakonnakaaslastega Mustamäel flaiereid jagamas, kui ligi astus Mustamäe linnaosa vanem Lauri Laats. Poliitikute esimene kohtumine kulges üle kivide ja kändude. 

Laupäeva hommikul jagasid sotsiaaldemokraadid Mustamäe turul flaierid. «Aktsiooni lõpus astus meie juurde linnaosavanem Lauri Laats, kes käitus meiega nagu mõisahärra oma moonakatega – ülbitses, sinatas, patsutas, käskis meil postidelt eemaldada sotsiaaldemokraatide logoga kleepsud,» kirjutas Kirill Klaus. Tema sõnul on erakond korduvalt selgitanud, et nemad kleepse kleepinud ei ole ja eemaldama peaksid need inimesed, kes seda tegid.

«Lugupeetud linnaosavanem lahkus pärast seda, kui me soovitasime tal kamandamise asemel tegeleda päris asjaga – juurida oma erakonnast välja korruptsioon. Võimalik, et Laats pingutas eile alkoholiga üle ja oli selle pärast tujust ära. Ei tea. Mõnel meist jäi küll selline mulje,» jätkas mees. Klausi sõnul ei anna isegi see «linnavõimu kõrgetasemelisele esindajale õigust suhtuda inimestesse kui teenritesse».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles