Andrus Vaarik kandideerib Lasnamäel sotsiaaldemokraatide esinumbrina

Elu24
Copy
Andrus Vaarik
Andrus Vaarik Foto: Raadio Elmar

Poliitikasse suundunud näitleja Andrus Vaarik kandideerib kohalikel valimistel sotsiaaldemokraatide Lasnamäe nimekirja esinumbrina. 

Andrus Vaariku sõnul kandideerib ta valimistel eelkõige selleks, et aidata Tallinna juhtimise juures teha ruumi uutele mõtetele ja inimestele, vahendavad sotsiaaldemokraadid. Kohalikel valimistel hakkab mees pakkuma konkurentsi Mart Helmele (EKRE) ja Mihhail Kõlvartile (Keskerakond). Isamaa esinumbrid Tallinna linnaosades selguvad sel nädalal.

«Olen 14 aastat oma elust elanud Lasnamäel, tema kanali kallastel on mu lapsed suureks kasvanud ja see linnaosa on mulle ikka jätkuvalt hingelähedane. Vaadates, kuidas Tallinn areneb, on näha nii head kui ka halba. Paraku kõik hea ei jõua iga inimeseni,» tõdes Vaarik. 

«Mina soovin, et järgmises Tallinna linnavalitsuses oleksid kindlasti esindatud ka sotsiaaldemokraadid, kes tooksid linna juhtimisse uusi mõtteid, uusi inimesi, rohkem hoolivust ja empaatiat,» sõnas Lasnamäel kandideeriv näitleja.

Sotsiaaldemokraatide linnapeakandidaat Raimond Kaljulaid leiab, et Vaariku kandideerimine on väga tervitatav. «Meil on kõigis kaheksas linnaosas inimestele tuntud esinumbrid. Võtame alanud valimiskampaaniat väga tõsiselt. Soovime, et Tallinna teed ja tänavad oleksid mugavad ja ohutud, lasteaiad ja koolid kaasaegsed ja kodulähedased ning arstiabi ja sotsiaalteenused inimestele õigeaegselt kättesaadavad ja alati heal tasemel. Need on asjad, mille nimel me järgmised neli aastat tahame linnavalitsuses panustada,» kommenteeris Kaljulaid.

Näitleja Andrus Vaarik toimetab Sotsiaaldemokraatliku Erakonna ridades juba alates 2018. aastast. Erakonda olevat ta astunud sooviga panustada sellesse, et Eesti riigis oleks kõigil võrdsed võimalused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles