FOTOD JA VIDEO ⟩ Muusik Liina Ariadne ja sisulooja Martti Hallik tõusid kuumaõhupalliga pilvede kohale

Elu24
Copy
Liina Ariadne Pedanik ja Martti Hallik Leedus.
Liina Ariadne Pedanik ja Martti Hallik Leedus. Foto: Kaader videost/ Youtube

Lauljatar Liina Ariadne Pedanik (23) ja tema kihlatust sisulooja Martti Hallik (30) veetsid Leedus mõnusa puhkuse. Ühel ilusal varahommikul viis noorte uljas ettevõtmine neid lausa pilvede kohale. 

Nimelt võtsid noored ette maagilise lennu kuumaõhupalliga. Kogemust jagas Liina Ariadne kõikide teistega Instagrami vahendusel. «Varahommikune äratus kell 4.45, et valmis seada end minu senini kõige suuremaks eneseületuseks,» kirjutas ta. «Ma ei ole end kunagi kõrgustega väga mugavalt tundnud – seega korviga, millele on kinnitatud õhupall, pilvede kohale minek, oli (minu jaoks – toim) väga-väga palju!» 

Elu24-le ütles lauljatar, et kuna pilved olid sel päeval väga madalal, avanes neil ka haruldane võimalus pilvede kohal lennata.

Liina Ariadne kirjeldas, et ebamugavus pani teda nii nutma kui naerma, kuid see kogemus oli üle kõige. «Ükskõik kui hirmus see ka ei olnud, mul on siiralt hea meel, et selle ära tegin,» tunnistas ta.

Liina Ariadne ja Martti Leedu reisist on valminud ka põnev video, kus saab juba täpsemalt näha, milline see eriline kogemus välja nägi. Lennule kuumaõhupalliga saab videos kaasa elada alates minutist 4.15.

Martti Hallik ja Liina Ariadne Pedanik kihlusid 2020. aasta märtsis Ameerika Ühendriikides. Paar kohtus esimest korda rohkem kui neli aastat tagasi. 

Värske singel

19. augustil ilmus Ariadne ja tema sõbrast muusiku Karl Killingu esimene ühine eestikeelne singel «Segadus hinges». 

Segastest tunnetest jutustavat värsket duetti toetab omanäoline visuaal, mille aitas luua ja ellu äratada Martti Hallik. Videos tuleb hästi esile noorte talentide siiras sõprus ja omavaheline sünergia.

«Kuna Liina on pikalt olnud mu lähedane sõber, siis koostöö peale oleme mõelnud juba mitmeid aastaid. Olen siiralt õnnelik, et just Ariadne laulab minuga seda eestikeelset versiooni, kuna see on meie mõlema jaoks esimene kord. Koostöö sujub meil alati suurepäraselt – oleme mitmeid kordi ka koos laule kirjutanud,» rääkis Karl Killing.

«Viibisin juuni alguses puhkusel, kus interneti levi polnud kõige parem. Ainuke laul, mis mul sel hetkel telefoni alla laetud oli, oli Karli äsja ilmunud singel «Powerless». Tänu sellele juhusele oli meil lugu korduse peal ning nii pakkuski mu kihlatu välja, et võiksime teha sellest ühise uue versiooni. Mul on väga hea meel, et leidsime lõpuks Karliga viisi midagi koos ellu viia ja loodan, et sellest loost kõlavad välja kõik need emotsioonid, mis meil stuudios alati koos olnud on,» avaldas Liina Ariadne laulu sünniloo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles