«Väga hea ja eriline tunne on Robertit enda abikaasaks kutsuda ning tema sõrmes sõrmust näha,» sõnab vastabiellunud Robert Sarve abikaasa Kadi vaid mõned päevad pärast tähtsat päeva. «Minul on ka see teisiti, sest harjun uue perekonnanimega, see on päris lahe.»

Skandaalne advokaat Robert Sarv ja Kadi Otsa (nüüdsest Kadi Sarv) kohtusid kolm aastat tagasi Tinderis. 20. augustil tõotasid nad muinasjutulises Taagepera lossis armastada teineteist, kuni surm neid lahutab. «Naljakas mõelda, et Kadi on nüüd mu abikaasa,» sõnab Robert.

Mõlemad kinnitavad, et jäid pulmadega täielikult rahule ning et pulmapäev oli veelgi ilusam, kui nad ette kujutasid. «Kogu päev oli siiras, aus ja ilus – valasime koos külalistega palju õnnepisaraid. Olime koos inimestega, keda saame usaldada, kes meist hoolivad, ja see tekitas väga sooja ja avatud õhkkonna,» meenutab Kadi ilusaid tundeid täis päeva. «Meenutame seda kindlasti veel pikka aega ning selle kõrval ei jää ruumi detailidele, mis võib-olla päris planeeritult ei läinud.»

Kommentaarid
Copy