Multitalent Merylin Nau süda kuulub Ameerikale. Kuigi tõsielustaar armastab palavalt ka kodumaad, on kaugel maal veedetud kuus aastat jätnud endast maha kustumatuid mälestusi. Lisaks Ameerikas elunautlemisele on saanud Merylini uueks hingeasjaks novembris toimuvad missivõistlused ja elule astub ta vastu oma sisemist häält kuulates. 

Esimest korda viibis Merylin Nau USAs au pair'ina töötades, kuid tänavu suundus naine sinna pisut teiste plaanidega. «Ma soovisin reisida ja otsest plaani mul ei olnudki. Ma tšillisin, liikusin ringi, sõin, mida tahtsin, poodlesin ja magasin. Ma reaalselt läksingi sinna selle mõttega, sest Eestis oli sel hetkel külm ja talv oli põlvini,» meenutas ta.

USA ei olnud aga sisulooja esimene sihtkoht, sest reisi alustas ta Dubaist. Plaan Ameerikasse minna tuli sootuks spontaanselt. «Ma plaanisin Dubais olla nädal aega ja siis ma sain aru, et see aeg läks nii ruttu, et ma olen poolteist nädalat veel. Siis ma avastasin, et ma saaks edasi Ameerikasse suunduda ja tühistasin Eesti piletid,» rääkis Merylin. Spontaansest reisist sai aga neljakuune sealviibimine, mil sai aega iseendale võetud.

Kommentaarid
Copy