Nagin arvamusfestivalil: Riisalu viskas mikrofoni käest, Natalie Mets nimetab seda provokatsiooniks (1)

Joanna Juuse
, Reporter-toimetaja
Copy
Tallinna abilinnapea Aivar Riisalu.
Tallinna abilinnapea Aivar Riisalu. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Sotsiaaldemokraatliku erakonna Tallinna öölinnapea kandidaat Natalie Mets astus üles Paides toimunud arvamusfestivalil, kus võttis sõna Tallinna ööelu puudutaval paneelil. Paneelil osalejate seas võis näha ka Tallinna abilinnapead Aivar Riisalu, kes naise sõnul temaga lugupidamatult käitus.

Loe, kuidas kommenteerib juhtunut Riisalu ise!

«Fookus kippus kalduma pidevalt sellele, kuidas liigne alkoholitarbimine tekitab suures hulgas probleeme,» kirjeldas Natalie Mets lühidalt paneelil arutatut. See teema on naise sõnul mitmetasandiline, mistõttu sellest kirjutas ta pikemalt oma Facebookis. Instagrami tehtud postituses soovis Mets rääkida aga hoopis paneelil osalenud inimestest, eelkõige Aivar Riisalust.

Mets oli hämmingus Tallinna linna esindanud Riisalu käitumisest. «Varjamatult ironiseerimine, irvitamine, provotseerimine ja ilkumine ei ole normaalsete täiskasvanud inimeste omavahelise suhtluse üks osa,» kirjutas ta.

«Eriti arulagedaks muudab antud olukorra tõsiasi, et abilinnapea pani pahaks ettevõtjatele ja kodanikele ebakorrektset käitumist. Inimestel on tarvis eeskujusid ja Tallinna linn vajab linnajuhtimise juurde uusi inimesi, kes hoolivad oma valdkonnast ning väljendavad seda ka oma tegudes ja väljaütlemises,» tõdes Mets.

Öölinnapea kandidaat Natalie Mets.
Öölinnapea kandidaat Natalie Mets. Foto: Patrik Tamm
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles