FOTOD ⟩ Tartus plahvatanud korterist on alles vaid põlenud riismed

Heidi Ruul
, Reporter-toimetaja
Copy
Plahvatusjärgne päev Jaama tänava majas
Plahvatusjärgne päev Jaama tänava majas Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Neljapäeval kell 13.44 teatati häirekeskusele, et ühes Tartu Jaama tänava elumajas immitseb korteriukse vahelt gaasilõhna ning ust ei avata. Olukord päädis plahvatusega ning selle tagajärjel sattusid mitmed päästjad raskete vigastustega haiglasse.

Päästeamet avaldas täna sotsiaalmeedias plahvatanud korteris tehtud fotod, mis räägivad iseenda eest. «Eile võttis Tartus Jaama tänaval pealtnäha tavaline ja rutiinne gaasilõhnaga seotud väljakutse ootamatu pöörde, kui päästjad, politseinikud ja kiirabi olukorda kontrollima läksid ning mõni minut hiljem võimas plahvatus käis. Kahjuks said viga kaks päästjat, kaks patrullpolitseinikku ning ka kiirabiautojuhina töötav Tartu komando meeskonnavanem, kes kõik viibivad hetkel raskete vigastustega haiglas. Korterist välja toodud 46-aastane mees suri eile õhtul haiglas,» kirjutatakse postituses.

«Möödunud aastal saime ligi 500 sarnast gaasileketega seotud väljakutset. Päästja töö on missiooniga töö, millesse on teatud risk alati sisse kirjutatud. Vaatamata sellele, et me neid riske pidevalt analüüsime, üks risk eile kahjuks siiski realiseerus. Soovime kolleegidele võimalikult kiiret paranemist, toetame peresid ja meeskonda.»

Vaata allolevatelt fotodelt, milline olukord valitses plahvatanud korteris pärast leekide kustutamist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles