METSIK VIDEO ⟩ Veoki sillalt alla ramminud kihutajad pagesid joostes õnnetuspaigast

Elu24
Copy
Veok sõitis sillalt alla, järgi jäid vaid rusud.
Veok sõitis sillalt alla, järgi jäid vaid rusud. Foto: Poola politsei

BMW, mida juhtisid tagaotsitavad kurjategijad, kihutas metsikul kiirusel veokile sisse. Üle katuse rullunud rekka sõitis sillalt alla ning selle juht hukkus.

Poolas avaldati video liiklusõnnetusest, kus kihutajad põhjustasid rekkajuhi surma. Ummisjalu autodest põgenenud süüdlased peeti nädalavahetusel kinni, sealjuures selgus, et tegemist on paadunud kriminaalidega.

Laupäeval Varssavi külje all toimunud šokeeriv avarii jäi pardakaamera videole. BMW juhid sõitsid suurel kiirusel S8 maanteel ning ei suutsnud reageerida aeglasemale liiklusele. Kõigepealt sõideti sisse teisele sõiduautole.

Seejärel liikus BMW kontrollimatult edasi ning lendas küljelt suurel kiirusel sisse veokile. See paiskus külili ning lohises maanteesillalt alla. Biimaks veereb kaadrisse ka esimene pihta saanud sõiduauto.

Silla piire veokit ei peatanud.
Silla piire veokit ei peatanud. Foto: Tadeusz Mroz

Veokijuht hukkus hetkel, kui kabiin maad tabas. Surnukeha pidid tuletõrjujad vrakist välja lõikama. Videolt on aga näha, kuidas õnnekombel terveks jäänud BMW juhid vrakist avarii järel väljuvad ning joostes sündmuskohalt pagevad.

Kuritegelik minevik

Süüdlastel õnne aga pikaks ei jätkunud, juba laupäeva õhtul peeti nad kinni. Selleks hetkeks olid nad juba purjus. Üks neist, 32-aastane mees, oli tagaotsitav seoses narkootikumide käitlemise ning kriminaalsesse organisatsiooni kuulumisega.

Tal oli kandmata ligi kuueaastane vanglakaristus. Ka tema 34-aastasel kaaslasel oli narkootikumidega seotud kriminaalne minevik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles