VIDEO ⟩ Popstaar Lizzo vastas kuulujuttudele, justkui ta oleks rahva sekka sukeldudes fännilt elu võtnud

Elu24
Copy
Lizzo esinemas Brit Awardsi galal Inglismaal Londonis 18. veebruaril 2020
Lizzo esinemas Brit Awardsi galal Inglismaal Londonis 18. veebruaril 2020 Foto: Hannah Mckay

USA laulja Lizzo võttis sõna TikTokis, et arutleda kuulujuttude üle, justkui ta oleks kontserdil rahva sekka hüpanud ja sellega fänni tapnud. 

33-aastast Lizzot on saatnud muusikamaailmas suur edu, kuid sellega on tulnud paratamatult kaasa ka ebameeldivad kuulujutud, mis kipuvad kõlama lausa arulagedalt. Lauljanna vastas ühele neist oma TikTokis, lükates ümber kõlakad, et tema tõttu leidis fänn kurva lõpu. 

Kuigi kuulujuttu ei toeta miski, tiirlevat see sotsiaalmeedias juba pikemat aega. «Niisiis, olen internetist enda kohta palju tüütuid asju lugenud, kuid kõige rohkem häirib mind kuulujutt, mille kohaselt ma lavalt alla sukeldusin ja kellegi tapsin,» sõnas lauljanna. «See kõlakas... Esiteks, see on vale. Ma ei ole kunagi rahva sekka hüpanud ja mida kuradit... tapnud kellegi?» rääkis ta hämmeldunult. 

Olukord võttis Lizzo lausa sõnatuks. «Te kirjutate minu arvele midagi sellist?! Ma tean, et ma olen suur, kuid mitte nii suur,» lisas ta. Demonstreerimaks oma rahva seas «surfamise» oskusi, hüppas ta voodile kõhukat. 

Vaata ka «Good As Hell'i» laulja TikToki videot!

@lizzo

STOP THE 🧢

♬ original sound - lizzo

Kuigi pole teada, kust jutt alguse sai, tegi Lizzo TikTokis kuulujuttudele lõpu. See poleks aga esimene kord, mil keegi rahva sekka hüpates viga on saanud. 2017. aastal kirjutas Daily Mail, et Post Malone hüppas rahva sekka, kuid keegi ei püüdnud teda kinni. Mees sai mitmeid sinikaid, aga jäi muidu terveks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles