TOP mööblipoed, kust leiad kõik vajaliku oma koju!

Copy
Foto: Shutterstock

Kuidas sisustada oma kodu nii, et see oleks huvitav ja stiilne ning pakuks kodutunnet? Kuidas leida kvaliteetset mööblit, mis kestaks kaua, oleks rahakotisõbralik ja naturaalne? Need on vaid mõned üksikud küsimused, kui kodu vajab sisustamist. Selleks, et valiku tegemist kergendada, panime kokku paar soovitust, kuhu kindlasti vaadata uue mööbli otsingul.

Pealinnas pakub väärt mööblit ja huvitavaid ideid kodu sisustamiseks Konverter Sisustusoutlet

 

Foto: konverter.ee

Konverter Sisustusoutlet on Eesti kapitalil põhinev perefirma, kus on müügil tuntud Euroopa mööblibrändid outlet´i hindadega. Kõiki tooteid on vaid üksikud eksemplarid ja kogu kaup on kohe kauplustes saadaval. See tähendab vaid üht – Konverterist mööblit ostes võib olla kindel, et sõbral, naabril ega sugulasel samasugust eksemplari kodus pole ning kui midagi silma jääb ei pea ootama nädalaid enne, kui uus mööblitükk kodu kaunistada saab.

Paljud teavad, et Konverter Outletil on olemas e-pood, kuid veel vähesed teavad, et käesoleva suve keskel avati Tallinnas uus ja avar esindussalong aadressil Läänemere tee 74a. See on põnev koht, mis pakub lisaks mööblile ka ideid, kuidas kodus sisustada – selles inspiratsioonikeskuses on näidistubadena välja toodud nii tänapäevane, klassikaline, modernne, boheemlaslik kui ka skandinaavia stiil. Ent olemas on ka sisustuskaupade osakond, mis annab kodule selle viimase lihvi. Sellest osakonnast leidub näiteks vaase, disainköögitehnikat ja lausa suures valikus vaipasid.

Need, kes seda uut esinduskauplust külastada ei saa võivad vaadata e-poodi, kus samuti kõik pakutav on kohe olemas. Ettevõtte tootevalikus on üle 10 000 unikaalse toote ning iga päev lisandub uut laojääkide kaupa, mis saabub peamiselt Lõuna- ja Kesk-Euroopast. Seetõttu on Konverteris pakutav kindlasti huvitav ning eristub Balti turgudel olevast.

Tutvu Konverter Sisustusoutleti tootevalikuga kodulehel www.konverter.ee ja hoia end kursis uudistega, sest lisaks mööbli ja sisustustoodete pakkumisele kavatsetakse juba peatselt tootekategooriatesse lisada ka kodumasinad ja kodutehnika.

 

Kui tahad maailma päriselt parandada vali täispuitmööbel

 

Foto: est-puitmoobel.ee

Viimasel ajal räägitakse palju rohepöördest, kus tähelepanu keskpunkt on suunatud peamiselt energiakasutusele. Kuid oluline on vaadata ringi ka oma enda kodus ning hinnata, kui palju on toas plastikut, kile, laminaati ja muud tehismaterjali. Selleks, et maailma parandada tasub alustada väikestest sammudest. Üheks võimaluseks on koju soetada täispuitmööbel, sest puit on taastuv materjal ja sellest valmistatud mööbel kauakestev ning kõrgelt hinnatud.

Est Lupus OÜ on puitmööblit valmistanud aastast 2000. Kui esilagu oli tegemist vaid ühemehefirmaga ning mööblit valmistati sõbra garaažis, siis tänaseks on tootmine kordades kasvanud. Puitmööbel valmib nüüd Tartumaal Lähtel, kus tootmispinda on 350m2, kuid juba sügisel viiakse kogu mööblitootmine uude hoonesse, kus tootmispinda on juba kaks korda enam. See näitab selgelt seda, et eestlaste nõudlus kvaliteetse, loodussõbraliku ja kauni mööbli järele vaid kasvab.

Selle Lõuna-Eesti firma toodete järele on nõudlus suur ka põhjusel, et tootmine pole ülemäära suur ning see võimaldab vastu tulla tellijate erisoovidele. Ka tootekataloogis olevaid tooteid on võimalik pisut mõõtudelt muuta ning lisada isikupära andvaid detaile. Lisaks on pakkuda laias valikus peitsi toone, ent miski ei ületa hetkel nõudlust valgeks peitsitud puittoodete järele.

Tellimuste esitamine ongi hetkel tavapärasest suurem ning tooted jõuavad kliendini keskmiselt kuu aja jooksul. Transport üle mandri-Eesti on tasuta ning mööbel tuuakse kliendile otse tuppa. Tasub teada, et mööbel tarnitakse sihtkohta juba kokkupanduna ning nii pole kliendil muud vaeva kui pakendi avamine.

Vaata kodulehelt www.est-puitmoobel.ee, millist puitmööblit Est Lupus OÜ pakub. Lisaks valmistatakse ainukesena eesti suuri riidekappe. Kombineerida saab erinevaid värve ja käepidemeid. Nii sobib valitud mööbel igasse interjööri.

Copy
Tagasi üles