TOP 3 Säästa aega! E-poed naistele, kust kiirelt ja mugavalt kõik vajalik koju tellida!

Copy
Foto: Shutterstock

Suvi on ikka pigem selleks, et veeta see kvaliteetselt pere ja sõpradega ja mitte selleks, et raisata väärtuslikku aega pikkadele shopingutele ja tundidepikkustele protseduuridele ilusalongides. Seda kõike jõuame teha ka sügisel ja külmal talvel. Ent iga naine soovib just suvel eriliselt särada, olla värske ja kaunis. See kõik on võimalik ka poodi või salongi külastamata, sest parimad e-poed toovad vajaliku täpselt sinna, kus oled Sina!

AndBeauty inspireerib, hindab ja rõhutab loomulikku ilu

 

Foto: AndBeauty.ee

AndBeauty on vaieldamatult Eesti TOP3 iluvaldkonna e-pood, kust leiab lihtsa vaevaga kogu iluarsenaliks vajaliku – tootevalikus on kokku ca 10 000 ilutoodet nii dekoratiivkosmeetika, nahahoolduse, juuksehoolduse, parfümeeria ning elustiili kategooriast. Esindatud on mitukümmend rahvusvahelist brändi, nende seas: Lumene, Dr Irena Eris, Lily Lolo, Cutrin, Tahe, amika, Macadamia, Sachajuan. Lisaks müüakse edasi rohkelt teisi suurepäraseid kaubamärke, et igaüks leiaks valikust kõik selle, mida vaja terve ja kauni välimuse hoidmiseks. Oma välimuse võib julgelt usaldada AndBeauty eestvedajate kätte, kuna ilubrände on Eestisse toodud juba 12 aastat ning mis veelgi olulisem, neid brände kasutavad ja fännavad nad isegi.

Foto: AndBeauty.ee

Näiteks käesoleval kuumal suvel on eriti populaarseks osutunud mineraalsed jumestustooted, mis aitavad peita väikeseid iluvigu kartmata, et poorid ummistuksid ja päikesekosmeetika, mis aitab üheaegselt nahal särada kui seda säästa. Välja võib tuua mineraalse ehk tsinkoksiid SPF’iga päevakreemid, mis sobivad isegi väga tundlikule nahale. Samuti on mineraalsete päikesekaitsevahendite eeliseks, et erinevalt keemilistest vahenditest, mida tuleb kanda nahale umbes pool tundi enne päikese kätte minemist, hakkab looduslik mineraalne päikesekaitse toimima kohe pärast pealekandmist.

Tutvu toodetega andbeauty.ee veebilehel ning hoia end uudistega kursis, sest juba sügisel tullakse välja inglise- ning venekeelse ostukeskkonnaga ning lähitulevikus laiendatakse brändide valikut veelgi.

 

Koduse kupumassaažiga hoiab kokku aega ja raha ning tulemus on suurepärane

 

Foto: www.kupud.ee

Viimase aja trendiks on kujunenud kodune kupumassaaž, millega on võimalik kaotada tselluliiti ja ümbermõõtu 2-5 sentimeetrist kõigest kuu ajaga. See tähendab, et selja taha võib jätta kõik kallid kreemid ja salongiprotseduurid.

Www.kupud.ee esindaja ja kuppude maaletooja Mariliis Mürgimäe sõnul kasutab Eestis neid kuppe juba üle 30 000 naise. Nende populaarsus seisneb selles, et kupud tõesti toimivad, neid on lihtne kasutada ja nad väga taskukohased. Lisaks on tulemusi näha juba 2-4 nädalaga. Mürgimäe sõnul võib mõnes mõttes kupumassaaži võrrelda LPG massaažiga, kus probleemsete piirkondade töötlemiseks kehal tekitatakse vaakum, et parandada lümfi- ja vereringet. Samuti kiireneb ainevahetus.

Foto: www.kupud.ee

Kuidas kupumassaaži kodus ise teha? Kodune kupumassaaž on imelihtne - probleemne piirkond tuleb õlitada ja kuputamine alaku. Kehakuppu kasutades peaks järgima põhimõtet, et kupuga tuleb liikuda altpoolt üles vereringe suunas. Parimate tulemuste saavutamiseks peaks kuputama kuu aega järjest 4-5 korda nädalas korraga kuni 5-7 minutit. Näokuppu tuleks kasutada aga 2-3 korda nädalas. Näokupuga on kaasas ka spetsiaalne skeem, mida järgides on lihtne seda kasutada. Silmakupu vaakum on aga väiksem ja pole niivõrd intensiivne, seega võib sellega kuputada kasvõi iga päev.

Foto: www.kupud.ee

Kuppe on võimalik lihtsasti ja kiiresti tellida e-poest ning kasutajakogemuste ja piltidega saab tutvuda kupud.ee kodulehel.

 

Kõige krooniks annab kaunile välimusele viimase lihvi ehtepood Sparkle

 

Foto: Sparkle.ee

Sparkle.ee e-pood on Nomination Italy Eesti esinduskaupluse ametlik veebipood, kus pakutakse Eesti suurimat valikut Nominationi ehteid ja aksessuaare igas vanuses meestele, naistele ja lastele. Kui esimeses ja ühtlasi ainsas Põhja- ja Baltimaade esinduskaupluses, mis asub Ülemiste keskuse II korrusel, müüakse vaid Nomination Italy ehteid ja aksessuaare, siis e-poes on selle itaalia brändi kõrval esindatud ka SNÖ of Sweden, OLLA ja kuulsast Veneetsia Murano klaasist algusest lõpuni käsitööna valminud Antica Murrina brändi ehted. Ettevõttele kuulub ka Antica Murrina ehtekauplus Tartu Kaubamaja I korrusel, kus müüakse kõiki eelnimetatud brände ja lisaks veel populaarse Saksa ehtebrändi QUDO ehteid.

Selle suve hitt-tooteks, nagu tegelikult teistelgi hooaegadel, on Nominationi Composable kokkupandav käevõru, sest Eesti naistele meeldib ehete puhul nende mitmekülgsus, kombineerimisvõimalus ja personaalsus. Sellele käevõrule saab nimelt lisada iga olulise tähtpäeva või elusündmuse auks midagi uut, mis justkui jutustab elulugu ja meenutab sooje hetki.

Tähendusrikka käevõru loomiseks tuleb esmalt valida endale meelepärane baaskett, millele hiljem on võimalik valida mitme tuhande erineva lüli hulgast erinevate kivide, sõnumite või sümbolitega osasid. Sel hooajal on eriti populaarseks osutunud erinevad värvilised lilled ja muud loodusest inspireeritud sümbolid nagu liblikad ja lepatriinud. Vaata, milliseid valikuid pakutakse SIIT. Lisaks on Nominationi valikus kaunid kellad, millele saab samuti erilisi lülisid rihmale lisada, et ka käekell personaalseks muuta.

Tasub teada, et Sparkle.ee e-poes on saadaval kogu Nominationi valik ning isegi, kui mõni toode on parasjagu laost otsas, saab klient selle endale tellida. Nomination Italy Eesti esinduskauplusesse jõuab ka spetsiaalselt tellitav kaup otse Itaaliast ja väga kiiresti.

Sparkle.ee näol on tegemist ühe naise, Marietta Kuresoo suure unistuse täitumisega, mis sai alguse 2013 aastal ning mis tänaseks on vallutanud kümnete tuhandete inimeste südame. Vaata, kas ka Sina oled üks neist, kelle südame need kaunid ehted röövivad.

www.sparkle.ee

Copy
Tagasi üles