VIDEO Omad vitsad: Levadia jalgpallur pani autot munadega loopinud poisid tööle

Elu24
Copy
Poisid pidid huligaansuse tagajärjed ise ära koristama.
Poisid pidid huligaansuse tagajärjed ise ära koristama. Foto: Kuvatõmmis

Jalgpallur näitas, kuidas ta otsustas Porschega huligaanitsenud noori õpetada, vahendas Soccernet.

Sotsiaalmeedias kulutulena levinud klipi filmis Levadia jalgpallur Brent Lepistu. Saabudes ühelt mängult, tabas vutimängijat õige kehv üllatus. Paar noort poissi olid tulnud «geniaalsele» ideele hakata tema Porsche Panamerat munadega loopima.

«Tulen mina mängult, tuju on hea, 3:0 võitsime,» juhatas Lepistu loo sisse. «Lähen Olerexi, vaatan, mingid poisid viskavad mu kallist autot munadega,» võttis asi aga tõsise pöörde.

Lepistule nähtavasti ei meeldinud, et tema võimsat sportautot nii koheldi. «Nabisin poisid kinni ja mis seal ikka, poisid saavad autot pesta,» sõnas Lepistu tööd kõrvalt filmides.

«Mis sa ütled rahvale, ah?» päris vutimees ka ühe pahandusetegija käest. «Vabandust...» sõnas see ja selgitas, millega hakkama sai. Ka teine pesemisega ametis olnud poiss sunniti vabandama.

Vastandlikud arvamused

Lepistu konkreetne reaktsioon sigadusele on tekitanud tulist arutelu. Paljud toetavad jalgpallurit, kinnitades, et selline kerge karistus paneb poisid kindlasti järgmisel korral oma tegude tagajärgedele mõtlema.

Teised arutavad, et Eesti jalgpallurite teenistus on ikka hea – kuidas muidu saab mees endale võimsat Panamera GTSi lubada. Lepistu on teeninud lepingulisena ka mitmes välismaa koondises, näiteks Norras. Osa inimeste väitel oli aga poistest video tegemine neile liiga alandav.

Küsisime kommentaari ka Lepistult endalt, lisame selle esimesel võimalusel.

@tiitkaapa

##estonia ##fyp ##foryou ##viral ##fcflora ##foryoupage

♬ original sound - tiitkaapa
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles