PILDID OTSE LAVALT ⟩ Vaata, kuidas käivad muusikalavastuse «Johnny» proovid hiigelsuurel teatrilaval

MUSA portaal
Copy

Tartu laululaval algasid muusikalavastuse «Johnny» lavaproovid, kus mängivad hinnatud näitlejad – Franz Malmsten, Liis Remmel, Jan Uuspõld, Laine Mägi, Liisa Pulk, Margus Jaanovits, Lauri Liiv ja paljud teised.

Lavastuse tarbeks on valminud läbi aegade suurim teatrilava Eestis, mille pikkus on 64,5 meetrit ning sellel on kolm korrust.

«Ütlen ausalt, kui ma esimest korda jõudsin lauluväljakule – elus on üht-teist nähtud, niisama suu lahti ei kuku – aga seda lava nähes korraks ikka kukkus,» sõnas üks osatäitjatest Margus Jaanovits.

Lavastaja Ain Mäeotsa sõnul lava mastaapi publikul karta ei maksa. «Laval on kaks väga hea resolutsiooniga suurt ekraani, tänu millele näeb kogu publik, mistahes istekohalt laval toimuvat suures plaanis, ka siis, kui publik on laiali hajutatud.»

Korraldajad on teatanud, et nad on algusest peale epidemioloogilise olukorra muutuste ja prognoosidega arvestanud ning hoolitsevad kõigiti publiku turvalisuse eest. Tartu lauluväljak võimaldab rahvast väga hästi hajutada, ilma et see kahjustaks teatrielamust, hajutatud on ka toidu- ja joogipunktid.

Rockooper «Johnny» esietendub 5. augustil Tartu laululaval ning jõuab publiku ette ainult kuuel korral.

Peaosades mängivad Franz Malmsten ja Liis Remmel. Laval on veel Jan Uuspõld, Marta Laan, Margus Jaanovits, Ott Raidmets, Kaarel Pogga, Jaanus Tepomees, Liisa Pulk, Laura Kalle ja Lauri Liiv.

Olav Ehala juhatusel on laval live-bänd, kuhu kuuluvad Margus Kappel, Priit Kuulberg, Jaanus Nõgisto, Toomas Rull, Mikk Tammepõld ja Ain Varts.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles