VIDEO ⟩ Peeter Võsaga Telliskivis. Kas noorte läbu teeb «Bermuda kolmnurgale» silmad ette? (1)

Elu24
Copy
Võsa koos pidulisega.
Võsa koos pidulisega. Foto: Kuvatõmmis

Telliskivi piirkond on viimasel ajal tõelise joomaurkana kuulsust kogunud, tekitades peavalu politseile ning kohalikele. Mis seal tegelikult toimub, käis «SuveReporteriga» uurimas Eesti kogenuim subkultuurireporter Peeter Võsa.

«Siin pandi ka minu noorusajal pidu,» meenutas Peeter Võsa. «Siis olid need küll natuke teistsugused...» Nii koukis kogenud reporter taskust noa välja. Noore hipster-seltsilise sõnul tänapäeval seda aga enam vaja pole.

Nädalavahetustel tuleb nn Tellarisse sadu, isegi tuhandeid noori. Paljude jaoks kaasneb selle meluga lõputult müügipotentsiaali, teised aga rõõmust käsi kokku ei löö. Nii ka Fred Rubel restoranist Metsis. «See on põhimõtteliselt uus Bermuda kolmnurk,» tõdes ta. «See kutsub neid noori, kel pole päris restorani minekuks raha.»

«Siis nad ostavadki poest odavat alkoholi, joovad ennast täis, rüüstavad selle linnaku ära ja tulevad meile veel vetsu,» ladus Fred välja. «Neid tuleb ikka hordidena, terve linnak on täis!»

«Siis nad ostavadki poest odavat alkoholi, joovad ennast täis, rüüstavad selle linnaku ära ja tulevad meile veel vetsu.»

Veidi eemal Noblessneris pole aga läbu pidamiseks lootustki, tõdes Võsa. «Istud vaikselt restoranilaua taga, limpsid oma veini, sööd praekest – selline see pidu siin ongi,» selgitas telemees.

Mida arvab aga paljunäinud Võsa päris peost, mis Telliskivi platsidel öösel Sveta baari, alkoholi, bemmide ja bassikõlaritega vallandus? Vaata videost!

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles