TOP 3 Lõõgastav minipuhkus! Parimad spaa- ja saunakeskused ootavad Sind

Copy
Foto: Shutterstock

Välisreisid on jätkuvalt kehtivate piirangute tõttu paljudele kättesaamatud või tülikad ette võtta, kuid sellest hoolimata otsivad inimesed võimalusi puhkamiseks. Seega, miks mitte puhata sel suvel kodumaal ja avastada kõike seda, mida on pakkuda siinsetel spaadel. Reastasime kolm parimat, mida tasub külastada nii perega puhkamiseks kui kasvõi mesinädalate veetmiseks.

Kalev Spa Hotell & Veekeskus – Tallinna vanalinna pärl

Foto: Kalev SPA Hotell & Veekeskus

Kalev Spa majal on seljataga pikk ajalugu. Pole tallinlast, kes ei teaks Kalevi ujulat, mis asub Tallinna kesklinnas ja kus tänaseks on juba kolm põlvkonda ujumise selgeks õppinud. Paraku ei tea paljud nendest ujujatest tänaseni, et aastast 2006 on selles majas ka hotell, ilusalong, restoran ja spordiklubi ning paar aastat tagasi, pärast põhjalikku maja uuendamist, lisandus teenuste valikusse ka täiskasvanutele mõeldud Sauna-Oaas. See kõik tähendab vaid üht – puhkajale pakutakse täisteenust.

Kõik külastajad, kes peatuvad hotellis saavad osa rikkalikust ja maitsvast hommikusöögist ning neil avaneb suurepärane võimalus külastada veekeskust ja jõusaali, millele lisateenusena on võimalik juurde osta täiskasvanute lõõgastus- ja saunaala pääse või osaleda rühmatrennides. Aktiivse puhkuse veetjatel on võimalus teha ka eratrenne professionaalsete personaaltreeneritega. Samuti pakutakse erinevaid lõõgastavaid protseduure salongis Ilus & Tervis.

Mõeldud on ka neile, kes tulevad Kalev Spa majja puhkust veetma perega, sest terve pere saab kenasti ühte tuppa ära mahutatud ning nii suurtele kui väikestele pakub lusti veekeskus. Kõik peretoad on renoveeritud, läbimõeldud disainilahendusega ja piisavalt mahukad. Igasse tuppa on võimalik tellida beebivoodi, olemas on ka naridega peretoad, mis on pisikeste põngerjate jaoks eriti populaarsed. Suuremate lastega peredele mõeldes on valikus ka vaheuksega peretuba. Veekeskusesse saab tulla aga igal ajal isegi siis, kui hotellis ei peatuta. Veekeskuse laialdased võimalused pakuvad rõõmu külalisele igas vanuses.

Laialdane valik on erinevaid majutuspakkumisi. Näiteks peredele kehtib hetkel eripakkumine „Energiline pere“, kus majutushinna sees on ka perepilet Energia Avastuskeskusesse ja tervitusjook maja restoranis Allee, kus pakutakse hooajalist menüüd rahvusvaheliselt kirju valiku ja maitseküllase naudinguga. Toidu valmistamisel kasutatakse vaid värsket ja kohalikku toorainet, pannes rõhku tervislikkusele, maitsetele ja välimusele.

Tallinna vanalinna serval asuvasse spaasse tasub tulla neilgi, kes otsivad võimalusi romantiliseks puhkuseks. Hotellitubadest saab valida imekauni vanalinna vaatega toa või rahuliku ning täisrohelise pargipoolse toa vahel. Ka sviit on noorpaaride seas populaarne valik, kus külastajaid ootab ees lilledega kaunistatud tuba ja vahuvein. Majutuspakkumistest on romantilise puhkuse veetmiseks ideaalne „Liblikad kõhus“, mis sisaldab:

Rikkalikku hommikusööki

1 x hõrgutavat 2-käigulist õhtusööki 2-le restoranis Allee

Piiramatut veekeskuse ja jõusaali kasutust nende lahtiolekuaegadel

Saabumisel toas üllatust

Toas hommikumantleid

Võimalusel varane check-in kell 12.00 ja hiline check-out kell 14.00

Selleks, et puhkus oleks veelgi enamat ja lõõgastavamat võib külastada Sauna-Oaasi ala, mis on mõeldud ainult täiskasvanud külastajale, kes hindab privaatsust ja mugavust. Maksimaalse heaolutunde loovad erinevate temperatuuridega basseinid ning erinevad saunad. Oaasi teine korrus on hubase lõõgastusala päralt, kus kõiki külalisi teenindab baar värskendavate jookide ning snäkkidega.

Kuna merevesi kipub tuulte hoovuste tõttu kõvasti jahenema, siis Kalev Spa ujula ja basseinide keskmine soojus jääb alati 30 kraadi juurde ja see ei muutu. Veekeskusesse saab tulla iga päev kella 9st kuni 22ni õhtul.

Puhkus koos laialdaste spaa-võimalustega ootab Sind Tallinna imelises vanalinnas, kus kõik on käe-jala ulatuses ning ka sadam, lennujaam, rongijaam ja bussijaam on vaid maksimaalselt poole tunni kaugusel! Broneeri tuba ja küsi lisainfot www.kalevspa.ee

 

Mäetaguse mõisahotell - armas omadele, kodune külalistele!

 

Foto: Mäetaguse Mõisa Hotell ja Spa

Mäetaguse Mõisa Hotell & Spa kõige suuremaks eeliseks on väike maja, kus on rahulik ja romantiline. Hotellis on vaid 24 tuba, mis tähendab, et külastajatel pole vaja karta, et ühel ajahetkel satub majja korraga liiga palju inimesi.

Keerulisel viiruseajastul on väiksed majutusasutused ja teenindusettevõtted alati külaliste poolt eelistatud ka seetõttu, et klienditeenindajatel jätkub aega tegeleda iga kliendiga personaalselt. Ja, mis eriti tore, majja on oodatud lemmikloomad, sest mõisapere teab, et neljajalgset pereliiget ei saa niisama sõrmenipsust koju jätta. Selleks, et lemmikloomaga hotelli tulla, tuleb sellest vaid teada anda ning neljajalgse sõbra vastuvõtuks ollaksegi valmis! Pealegi on hotellil oma mõisakass nimega Miisbeth von Rosen.

Mõisahotellis on spaa, kus on kokku 7 sauna ja 2 mullivanni. Saunaruumides on ka 2 lõõgastuspesa, kust läbi akende on võimalik nautida imeilusat mõisapargi vaadet. Supelmajas, mis on majutuse hinna sees, on kaks 25-meetrist ujumisrada ja massaažibassein.

Lisaks on valikus lai valik pakette, kust igaüks leiab endale sobiva. Näiteks saab välja tuua vahva kehahoolitsuste paketi, kus paralleelselt tehakse mehele ja naisele massaaži või näohooldust. Saadaval on ka nii romantikapakett kui pikk puhkusepakett. Ent maitsekohtunikepakett on midagi seesugust, mida mujalt naljalt ei leia. See pakett annab võimaluse degusteerida viiekäigulist menüüd, mis on läbilõige vähendatud mahus hotelli a la carte menüüst, mille on kokku pannud Joel Ostrat.

Tasub teada, et hotelli restoranis pakutav söök on paljuski eestipärane, kuid väikese vene köögi nüansiga. Milles võib aga kindel olla, tegemist on kohaliku toiduga, mille tooraine tarneahel on lühike. Lisaks on peagi mõisahotelli oma kasvuhoonest võimalik saada maitserohelist, mis rikastab niigi maitsvaid toite veelgi.

Kuigi peamiselt kõnetab hotell täiskasvanud paare, kes on ka maja peamine sihtgrupp, on olemas kõik tingimused ka lastega peredele. Restoranis on beebitoolid, värvimisvõimalus ja lastemenüü ning avalikes vetsudes astmed, et väiksed kännud ulatuks kraanini. Tubades on aga mugavad tugitoolvoodid, et keegi ei peaks magama välivoodi peal ning saadaval on ka väikelastele reisivoodid. Samuti on võimalik koos lastega nautida veemõnusid, kuna spaas on väikelastebassein ning aastaringne soe spaa õhutemperatuur on majja toonud ka ümbruskonna beebikoolide ujumistunnid.

Mäetaguse mõisahotelli, mis asub imeilusa mõisakompleksi südames, tasub seega kindlasti sel suvel külastada, sest sealne õhustik pakub kauaoodatud rahu ja vaikust, mis ongi ühe õige puhkuse osa. Tutvu hotelliga moisahotell.ee ja tee broneering juba täna!

 

Aura vee- ja saunakeskuses jätkub tegevust ja rõõmu kogu perele

 

Foto: Aura veekeskus

Tartus asuv vee- ja saunakeskus Aura Keskus on nii suurtele kui väikestele rõõmu pakkunud juba kaua, täpsemalt 20 aastat. Aura Keskuses asub ujula, veepark, saunakeskus ja kohvik. See kõik teeb sellest mõnusa koha, kus perega üks tore ja lustlik päev veeta.

Võib öelda, et tegemist on Lõuna-Eesti ühe populaarseima vee- ja saunakeskusega, sest aastas külastab seda enam kui mitusada tuhat inimest. Külastajaid on nii lähedalt kui kaugelt. Miks see nii on?

Esiteks on tegemist kohaga, kust leiab kõik selle, mida üheks minipuhkuseks vaja ning seda kõike jõukohase hinnaga. Lastele pakuvad rõõmu ja on ühtlasi ka täiskasvanute tõmbenumbriks veepargis olevad liutorud, mis on 55 ja 38 meetrit pikad. Mõeldud on ka päris pisikestele, kelle jaoks on oma väikelaste liutoru ja kes saavad lustida lastebasseini atraktsioonidega. Lisaks saab veepargis kätt harjutada korvpallis ning jõudu proovida veekahuri all. Põnevust loovad veekardinad, mille taga on koopad istepinkide ja veemassaažiga, purskkaev, langev veejuga, mullivannid ja vastuvoolu ujumise võimalus.

Saunakeskuses pakuvad mõnusat lõõgastust üheksa erinevat sauna ja mitmed karastusvõimalused.

Saunamõnusid saab nautida 95-100°C ja 80-85°C temperatuuriga leilisaunades ning kadaka-, aroomi-, soolakivi-, auru-aroomi- ja väliterrassil asuvas iglusaunas ja iglu nutisaunas. See tähendab seda, et ühte sauna on integreeritud kolm erinevat sauna. Kuidas on see võimalik?

Iglu nutisaun kujutab endast päeva jooksul muutuva temperatuuri ja muutuva niiskusega sauna, kus temperatuur vaheldub nii, et ühel hetkel on võimalik sauna sisenedes tunda 70-kraadist kuuma, teisel juhul juba 105-kraadist. Igati ruumisäästlik ja nutikas lahendus, mida mujalt naljalt ei leia!

Lõõgastust pakub ka 40°C Jaapani vann, Emajõe-vaatega mullivann, värviküllane sanaarium, köetav lamamistool ja värskendav jalavann ehk kneipp. Karastajatele on jäämasin ja külmaveeämber ning karget jahutust pakkuv talvetuba. Terrassil on kas mullivanni, milledest ühes on vesi mõnusalt soe ja teises karastavalt külm.

Kui pärast vees sulistamist ja saunas mõnulemist kõht tühjaks läheb või kurk kuivama kipub, siis mõnusat kosutust pakub Aura Keskuse kohvik, kust saab nii kerget kehakinnitust kui ka korralikku praadi. Loomulikult ei puudu menüüst jäätisekokteilid ja külmad karastusjoogid.

Aura Keskus ootab teid mõnusalt aega veetma, tulge koos pere või sõpradega! Oleme avatud: E-R 10-22, L-P 9-22.

Vaata lisaks: www.aurakeskus.ee/

Copy
Tagasi üles