GALERII ⟩ Tallinna sadamas krooniti Suvepiiga ja Suvemees

Elu24
Copy

Tallinna sadamas krooniti eile merepäevade raames Tallinna suvepiiga ja suvemees. Suvepiiga tiitli pälvis Karolin Kippasto ning suvemeheks sai Indrek Lemmats.

Karolin Kippasto võitis 2018. aastal Miss Grand Estonia tiitli, on pärit Tartust ning omab bakalaureusekraadi psühholoogias. Lisaks armastab Karolin tegeleda tantsimise ja meelelahutusega.

Tallinnast päris suvemees Indrek Lemmats tegeleb fitnessi ja laulmisega ning armastab mängida süntesaatorit. Suvemehe valimisel otsustas ta osaleda lavakogemuse saamiseks.

Eriauhinna saanud Johanna Aedla on pärit Pärnust ja tema suurim hobi on toidu valmistamine.

Võitjatele panid auhinnad välja nii maailmakuulus meigikunstnik Paul Holmberg kui Eesti muusik, filmitegija, lavastaja ja kirjanik Mart Sander. Kui Holmberg premeeris võitjaid 3000 eurot maksva personaalse meigikoolitusega, siis Mart Sander pakub Tallinna suvepiiga tiitli võitjale rolli oma järgmises linateoses.

Finalistide hulgast valis võitjad välja seitsmeliikmeline žürii, kuhu kuulusid Eha Urbsalu, Merle Liivand, Paul Holmberg, Kätlyn Loonde, Villu Loonde, Steven Aas ja Lisa Shefer. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles