BASSEINIPILT ⟩ Merylin Nau näitas, kuidas basseinipeol poseerides vapustav välja näha

Elu24
Copy
Merylin Nau
Merylin Nau Foto: Kuvatõmmis Merylin Nau Instagramist.

Seltskonnastaar ja sisulooja Merylin Nau demonstreeris Instagrami jälgijatele, kuidas basseinipeol imeline välja näha. 

Ameerikas elu nautiv Merylin teab täpselt, mis kaamera ees hea välja näeb. «Kuidas poseerida basseinipeol? Selleks, et näha välja seksikas ja vapustav, kanna seksikaid bikiine ja läbikumavat kleiti nende peal ✌😉,» avaldas kaunitar oma nipi. 

Sealjuures kandis Merylin postitatud fotol ka ise nappe bikiine ja minikleiti, mis jätab fantaasiale vähe ruumi. Tal olid jalas ka beežid kontsad, mis olid vee kohale sirutatud. Merylin lasi end soojal päiksel paitada, samal ajal kui fotograaf kaks kaunist pilti jäädvustas. 

Sisulooja viibib parasjagu Hollywoodis, kus külastas mõni aeg tagasi staaride küünetehnikut, kes Merylinile krõbeda hinna eest kauni maniküüri tegi. Loe rohkem siit: KLÕPS 〉 Merylin Nau külastas Kardashianide küünetehnikut: küüned maksid hingehinda! Hollywoodis on ta pidutsenud ka glamuursetes klubides, kus on silmanud ka sealseid staare.  

Samuti valmistub Merylin praegu sügisel toimuvaks missivõistluseks, mis leiab aset Indoneesias. «Palju tuleb ette valmistada. Olen investeerinud ka väga ilusasse kleiti, mille teeb valmis hetkel maailmas tuntud disainer,» rääkis seltskonnastaar Elu24-le.

Seniks, kuni võistluskuupäev veel kuklas pole, naudib Merylin kõike, mida Hollywoodil talle pakkuda on. Vaata basseinipilti allpool!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles