Pühapäeval avaldas Elu24 Pärnus filmitud kaadrid sellest, kuidas Malluka nüüdseks endine peika Gert Roosimägi võõra neiuga tantsis. Kuid see polnud ainus asi, millega mees suvepealinnas pidutsedes silma jäi. Gert oli pealtnägijate sõnul käitunud väga kummaliselt. «Mu mees kutsus teda korrale ja siis oleks kakluseks läinud, kuna see tüüp oli väga agressiivse suhtumisega,» räägib tol ööl samuti Pärnus pidutsenud naine.

Samal õhtul Sunset Lounge'is sõpradega pidutsenud naise (nimi toim. teada) sõnul oli ta koos oma kaasaga Gerdi käitumisest šokis. «Läksin oma sõbrannat, neidu, kellega Gert tantsis ja sebida üritas, tervitama. Minu kõrval oli minu mees. Gert tuli ja ütles mu mehele: «Tõmba na***i siit lauast.» Mina ütlesin talle, et kuule, see on minu mees, mida sa ülbitsed. Tema vabandas ja ma vastasin, et selline käitumine pole normaalne. Selle peale lajatas ta: «Mind ei huvita, istu sisse omale!»»

«Olime tema käitumisest šokeeritud ja läksime lauast ära baarileti äärde. Sel hetkel ma ei teadnud, kas ta on mu sõbrannade tuttav või mõni võõras. Järgmisel hetkel oli ta juba baarileti ääres ja noris tüli kahe inimesega meie kõrval. Seejärel sekkus turvamees,» meenutab naine. Noored läksid tagasi oma laua juurde, kuid naise sõnul järgnes neile ka Gert. «Ta hakkas mu mehega tüli norima. Käperdas ta särki ja tegi selle kohta kummalisi kommentaare. Siis hüppas see ebameeldiv tüüp minu toolile ja vajus mulle selga,» räägib peoline.

Kommentaarid (1)
Copy